Laserbehandling

Vi förändrar mer än ditt utseende

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som vanlig behandling inte kan komma åt med ett väldigt bra resultat.

Behandlingen

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som vanlig behandling inte kan komma åt med ett väldigt bra resultat. Djupa och grova rynkor, ärr efter akne som gjort huden grov, pigmentfläckar eller födelsemärken är vanliga områden för denna form av laserbehandling.

Så går det till

Hud med djupa skarpa rynkor som på övre läppen eller runt ögonen kräver oftast laserslipning för att få ett bra resultat. Med laserns intensiva pulserande ljus förångas vattnet i de ytliga hudcellerna utan att de underliggande cellerna skadas. På så sätt kan man, lager för lager, slipa sig ner till den nivån i huden där nybildningen av hudceller sker.

Resultat

Det slipade området ska hållas fuktigt under den första veckan efter behandlingen, då du även måste hålla dig hemma. Efter en vecka till tio dagar har det bildats en ny fräsch och betydligt slätare hud. Till en början är den nya huden röd men bleknar inom loppet av några veckor. Efter tre månader kan man som regel börja sola försiktigt igen.

Nöjd
Kundgaranti

Garanterade resultat

Det är jätteviktigt för oss att våra kunder är nöjda. Vi ser till att din behandling följs upp och justeras om behovet skulle finnas.

Möjligheter med behandlingen

Behandla med laser mot akneärr, pigment och åldersfläckar.

Akne

Ärr efter akne ger huden en grov struktur. Genom att slipa huden med laser kan ärren jämnas ut. Utstansade ärr avlägsnas kirurgiskt. Resultatet blir att groparna blir grundare och kanterna jämnare så att ljuset reflekteras bättre. Det ger huden ett friskare utseende.

Pigment och Åldersfläckar

Pigment och åldersfläckar kan tas bort med en laser behandling. Du får lokalbedövning och pigmentförändringarna slipas effektivt bort.

PATIENTBERÄTTELSER

Ta Steget & Lev Lycklig

“När jag fick se mina nya bröst föll ett lugn över mig”

Om en vännina funderar på en skönhetsbehandling så skulle jag rekommendera Bellakliniken

“Jag hade inte velat ändra någonting.”

Jag vågar äntligen duscha på gymmet. Det jag är mest nöjd med är hur jag känner mig. Jag är mig själv igen.

“Hur upplever jag mig själv? Det är jag!”

Att få snyggare och större bröst var någonting jag velat länge det fanns som en daglig tanke under flera år.

Delbetala din behandling

Välj önskad lånenivå och avbetalningstid för att se avbetalningsplan

Lånenivå

10 000 kr

Avbetalning

10 mån