Laserbehandling

Laserbehandling av kirurg

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som en vanlig behandling inte kan komma åt.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Laserbehandling som slipar och jämnar ut

Denna behandling utförs av våra kirurger. Det vi framför allt behandlar är djupa och grova rynkor och utjämning av ärr efter operationer.

Så går det till

Hud med djupa skarpa rynkor, t ex ovanför överläppen eller runt ögonen, kräver oftast laserslipning för att få ett bra resultat. Med laserns intensiva pulserande ljus förångas vattnet i de ytliga hudcellerna utan att de underliggande cellerna skadas. På så sätt kan man, lager för lager, slipa sig ner till den nivå i huden där nybildningen av hudceller sker.

Resultat

Behandlingen gör så att dina ärr och rynkor förbättras och blir mindre framträdande. För optimalt resultat kan man ibland behöva upprepa behandlingen.

Laserbehandling

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Möt vår kirurg

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Rekommendationer

Om du tar någon medicin som gör att du är ljuskänslig behandlar vi dig inte. Detsamma gäller om du är du gravid eller ammande.

Behandlingen

Processen

Före behandlingen får du bedövningssalva på området som ska behandlas. Därefter slipas huden ner, lager för lager, med hjälp av lasern.

Tiden efter

Dagarna efter

Det slipade området ska hållas fuktigt under den första veckan efter behandlingen, då du även måste hålla dig hemma. Efter en vecka till tio dagar har det bildats en ny, fräsch och betydligt slätare hud. Till en början är den nya huden röd, men den bleknar inom loppet av några veckor. Efter tre månader kan man som regel börja sola försiktigt igen.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Laserbehandling

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss