Hårborttagning

Effektiv hårborttagning med permanent resultat

Vi tar bort oönskad hårväxt med hjälp av LightSheer Diode-laser. Metoden används för att ta bort hår i bland annat armhålan, ansiktet och bikinilinjen med bestående resultat.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Vi tar bort din oönskade hårväxt

LightSheer DUET är en behandling för hårborttagning som tar bort oönskad hårväxt permanent. Genom laser förstörs hårsäcken och efter ett antal behandlingar får du en slät och fin hudyta utan hårväxt.

Så går det till

För att få ett tillfredsställande resultat krävs det normalvis mellan 4–8 behandlingar med cirka 2–4 månaders intervall. Att det krävs flera behandlingar beror på att håren befinner sig i olika faser; tillväxtfas, övergångsfas och vilofas. Det är endast när hårstrået är i tillväxtfasen som laserstrålen kan nå ner till hårsäcken och förstöra denna.

Rekommendation

Personer med blont och rött hår är svåra att behandla då det inte finns något pigment i håret som lasern kan söka sig till. Samma gäller personer med mörk hudfärg, där risken för att bränna huden är större än chansen att få ett bra resultat. För gravida kvinnor rekommenderar vi att avvakta till efter förlossning och efter avslutad amning.

Hårborttagning

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Evelina

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Behandlingsprocess

Behandlingen

Undvik solning

Solning, solarium och brun-utan-solkrämer ska undvikas 4–6 veckor före och under behandlingens gång. Mörkare pigment gör att hårborttagningen fungerar sämre och risken att bränna huden ökar.

Vaxa inte området

Det går bra att raka det behandlade området, men du ska inte ta bort hårstrån med vaxning eller pincett 5 veckor före eller under den period du behandlas, då det gör att laserljuset inte hittar ner till hårsäcken.

Behandlingen

Metod

Först tvättas huden ren från smink och parfym. Vi lägger på en gel och placerar ett nerkylt munstycke på den rakade hudytan. Du kommer att känna ett stick i huden och därefter flyttar vi munstycket till nästa punkt. Laserljuset söker efter pigment (melanin) i hårstrået och i hårsäcken. Ljuset omvandlas till värme vilket förstör hårsäcken permanent.

Behandlingen tar ca 15-60 minuter, beroende på vilket område som behandlas.

Tiden efter

Dagarna efter

Efter behandlingen uppstår ofta en svullnad, rodnad och värme kring hårsäckarna på det behandlade området. Detta avtar inom några timmar. Det är viktigt att inte utsätta det behandlade området för solljus inom en vecka efter behandlingen.

Resultat

De hårsäckar som har förstörts under laserbehandlingen kommer aldrig att växa upp igen, du får alltså permanent hårborttagning. Däremot kan intilliggande hårsäckar, som har legat latent under behandlingens gång, börja växa vid ett senare tillfälle. Detta kallas nytillväxt.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Hårborttagning

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss