Rynkreducerande behandling

Lyft ditt utseende till nya höjder med Botox

Det finns flera användningsområden för ett av skönhetsvärldens vanligaste behandling mot rynkor, till vilken vi på Bellakliniken använder Botox.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

Rynkreducerande behandling med Botox

Muskelavslappnande behandling

Rynkor i ansiktet, pannan och på halsen beror dels på att huden åldras, dels på grund av överaktivitet av musklerna. Genom en rynkbehandling med ett läkemedel som Botox får man de aktiva musklerna att slappna av. De vanligaste behandlingsområdena är rynkor mellan ögonen, rynkor i pannan eller ögonens utkanter.

Metoden

Effekten av behandlingen kommer successivt under några dagar och sitter i under cirka sex månader. En behandling kan göras vid ett mottagningsbesök och är i stort sett smärtfri och man kan gå tillbaka till arbetet direkt efteråt. Upprepas behandlingen har muskulaturen en tendens till att försvagas mer varaktigt.

Rynkreducerande behandling

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Mia-injektionssköterska

Möt din sjuksköterska

Mia har jobbat som injektionssjuksköterska inom skönhetsbranschen sedan 2012. Mia har ett genuint intresse för skönhet. Hon är mjuk och inkännande och ser hela människan.

Mia-injektionssköterska

Mia Vasilevska Nordquist

Leg Sjuksköterska / Injektionssjuksköterska

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Konsultation

När du kommer till oss första gången görs en konsultation tillsammans med din injektionssjuksköterska, antingen personligen eller via mejl. Efter det bokar du din behandling.

Undersökning

Sjuksköterskan tittar på hur din hud ser ut och tillsammans diskuterar ni dina önskemål och förväntat resultat.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om hur behandlingen går till och vad du bör tänka på. Om du bestämmer dig för en injektion kan den ges direkt.

Behandlingen

Behandlingen

Om du vill kan du få en bedövningssalva före behandlingen. Sedan injicerar sjuksköterskan produkten efter önskad storlek och form. Injektionen tar högst 30 minuter.

Tiden efter

Så mår du efteråt

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Risker injektioner

Injektionsbehandlingar med tillfälligt resultat är vanligt och de preparat Bellakliniken använder är väl beprövade. Risken för biverkningar och komplikationer är överlag mycket liten.

 

Rynkreducerande behandling / Botox

Risken att drabbas av komplikationer och biverkningar vid en Botoxbehandling är liten. Då effekten av Botox är övergående kommer eventuella biverkningar att försvinna. Vanligast är blåmärken och svullnad vid injektionsstället, som försvinner inom 30 minuter. Mer sällsynt är allergiska reaktioner och huvudvärk eller att ämnet bedövar fler muskler än avsett.

Vector 34 (3)-svg

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Rynkreducerande behandling

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om rynkreducerande behandling

Rynkreducerande behandling

Rynkreducerande behandling

Hur går proceduren till?

Först administrerar vi en lokalbedövningssalva. Sedan injiceras Botox efter i den mängd och på det sätt som du kommit överens med din sjuksköterska om. Behandlingen är klar på ungefär 30 minuter.

Kommer jag att ha ont efter behandlingen?

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Hur länge håller resultatet?

Effekten håller i sig ca 6 månader. Upprepas behandlingen har muskulaturen en tendens till att försvagas mer varaktigt.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Fler injektioner

Läs mer om oss