Injektionsbehandlingar

Framhäv dig själv

Vill du framhäva ditt utseende, till exempel definiera ansiktets konturer, få fylligare läppar eller jämna ut linjerna i ansiktet? Bellakliniken tillhandahåller en rad injektionsbehandlingar som hjälper dig uppfylla dina önskemål.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

Vill du framhäva ditt utseende, till exempel definiera ansiktets konturer, få fylligare läppar eller jämna ut linjerna i ansiktet? Bellakliniken tillhandahåller en rad injektionsbehandlingar som hjälper dig uppfylla dina önskemål. Våra behandlingar ger dig ett naturligt och omedelbart resultat.

Naturlig förändring

När vi blir äldre minskar produktionen av vår naturliga hyaluronsyra. En injektionsbehandling ersätter den förlorade volymen och ger dig en naturlig förbättring. Syran bryts sedan ner efterhand, vilket ger dig frihet att upprepa behandlingen när du känner ett behov. Du bestämmer själv över ditt utseende.

Ämnet

Ämnet som injiceras är en kristallklar gel av hyaluronsyra, en substans som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra binder vatten, återfuktar huden och ger en bättre volym.

Injektionsbehandlingar

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Behandlingsprocess

Inför hårborttagning

Undvik solning

Solning, solarium och brun-utan-solkrämer ska undvikas 4–6 veckor före och under behandlingens gång. Mörkare pigment gör att hårborttagningen fungerar sämre och risken för att bränna huden ökar.

Vaxa inte området

Det går bra att raka det behandlade området, men du ska inte ta bort hårstrån med vaxning eller pincett 5 veckor före eller under den period du behandlas regelbundet, då kan inte laserljuset hitta ner till hårsäcken.

Under hårborttagning

Metod

Först tvättas huden ren från smink och parfym. Vi placerar ett avkylt munstycke på en rakad hudyta. Du kommer att känna ett stick i huden och därefter flyttar vi munstycket till nästa punkt.

Laserljus

Laserljus söker efter pigment (melanin) i hårstrået och i hårsäcken. Laserljuset omvandlas sedan till värme som förstör hårsäcken permanent. Håret som finns i den ödelagda hårsäcken ligger kvar men kommer att stötas ut. Hårstråna växer oberoende av varandra, vilket innebär att hårväxten kommer att glesna allt eftersom.

Behandlingslängd

Beroende på hur stor hudyta som behandlas kan det ta från 15 minuter till några timmar att behandla.

Efter hårborttagning

Dagarna efter

Efter behandlingen uppstår ofta en svullnad och en rodnad på det behandlade området, vilket är normalt. Ibland ser man även små så kallade follikelreaktioner vilka ser ut ungefär som blåsor. Dessa lägger sig efter några dagar.

Resultat

De hårsäckar som har förstörts under laserbehandlingen kommer aldrig att växa upp igen, du får alltså permanent hårborttagning. Däremot kan intilliggande hårsäckar, som har legat latent under behandlingens gång, börja växa vid ett senare tillfälle. Detta kallas nytillväxt.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Injektionsbehandlingar

Från: fr. 2 900 kr

Resultatet i fokus

Som kund till Bellakliniken kan du alltid vara trygg med de operationer som vi utför. Vi är specialister med lång erfarenhet, följer upp resultatet noga och gör justeringar vid behov.

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss