Vår personal

Handplockade specialister

Vår personal berstår av handplockade specialister som alla sätter arbetet högt upp på sin lista av prioriteter. Vi är alla noggranna pedanter som älskar vårt arbete och som tycker att det är uppriktigt kul att ta hand om våra patienter.

Bakgrund

Vår personal berstår av handplockade specialister som alla sätter arbetet högt upp på sin lista av prioriteter. Vi är alla noggranna pedanter som älskar vårt arbete och som tycker att det är uppriktigt kul att ta hand om våra patienter. Det är viktigt för oss att du får en bra

upplevelse hela vägen, från konsultation till operation, övernattning och återbesök. Som patient hos oss blir du väl omhändertagen och garanteras hög säkerhet och kvalitet på såväl vård som resultat.

Plastikkirurger

test
Johan Nordquist Klinikchef / Specialist i plastikkirurgi
test
Johan Nordquist Klinikchef / Specialist i plastikkirurgi

Johan Nordquist är född 1963. Han utbildade sig till läkare på Lunds Universitet där han fick sin läkarexamen 1990. Därefter gjorde han sin allmäntjänstgöring på Karlskrona lasarett och fick läkarlegitimation 1992. Han påbörjade sedan vidareutbildning inom allmänkirurgi och fick sin specialistexamen inom detta 1998. Redan då var inriktningen bröstkirurgi.

 

Efter specialistexamen tjänstgjorde han på Plastikkirurgiska kliniken i Malmö och erhöll där sin specialistkompetens i plastikkirurgi 1999. Året därefter tog han över en privat plastikkirurgisk verksamhet som han sedan dess drivit och fungerat som klinikchef för. 2013 döptes kliniken om till Bellakliniken och flyttade in i nuvarande lokaler på Knutpunkten i Helsingborg.

Layth Gurgia Specialist i plastikkirurgi
Layth Gurgia Specialist i plastikkirurgi

Layth Gurgia är utbildad läkare i Irak 1996 .Han gjorde sin allmäntjänstgöring i Bagdad medical city och vid Lindesbergs lasarett och fick Svensk Läkarlegitimation i 2003 och därefter påbörjade sin specialistutbildning i allmänkirurgi. 2007 då började han specialistutbildning inom plastikkirurgi vid universitetssjukhuset i Nordnorge och avslutade utbildning som specialist plastikkirurgi i 2013 vid universitetssjukhus Haukeland i Bergen.

 

Han har genomfört fellowship utbildning i Rotterdam och London inom ansiktes rekonstruktiv och estetisk kirurgi. Sedan dess har Dr Gurgia jobbat som överläkare i plastikkirurgi vid Helgeland Sjukhus och specialist i plastikkirurgi för Aleris i Bodö (Norge) och Malmö , klinik Strömstad och Cityakuten plastikkirurgi med inriktning mot bröstreduktion och hudcancer. Layth har även jobbat i Dubai som specialist inom plastikkirurgi. Layth talar flytande svenska, engelska och arabiska som viktigt i patientkommunikation. Han opererar på ansikte, bröst och kropp.

Thomas Jonsson Specialist i plastikkirurgi
Thomas Jonsson Specialist i plastikkirurgi

Thomas Jonsson är dubbelspecialist i kirurgi och plastikkirurgi. Han har erfarenhet av först rekonstruktiv plastikkirurgi med specialistutbildning vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.

 

Sedan 2011 har Thomas fokuserat på estetisk plastikkirurgi med särskilt fokus på bröstkirurgi, fettsugningar och ingrepp efter stor viktnedgång. Thomas kommer närmast från AK Nygart i Köpenhamn och Akademikliniken i Malmö och driver kliniken Molding plastikkirurgi i Uppsala.

Zvonko Cogelja Specialist i plastikkirurgi
Zvonko Cogelja Specialist i plastikkirurgi

Dr. Zvonko Cogelja är specialist i plastikkirurgi. Dr. Zvonko Cogelja är född och uppvuxen i Göteborg och utbildad specialist i plastikkirurgi i Skandinavien, Schweiz och Tyskland. Han har specialistbevis i plastikkurgi sedan 2015 och kommer närmast från en tjänst som specilistläkare vid Roskilde Universitetsygehus i Danmark med fokus på ansiktsrekonstruktioner vid cancer, kroppsformande operationer efter massive weightloss och behandlling av och rekonstruktion efter bröstcancer. Dr. Zvonko har känsla och öga för kroppens naturliga och optimala proportioner.

Sjuksköterskor

Mia Vasilevska Sjuksköterska/injektioner
Madeleine Liljedahl Operationssjuksköterska
Fredrika Jurland Operationssjuksköterska
Ingela Nordin Undersköterska
Linda Röen Undersköterska
Jessica Alary Shank Avdelningssjuksköterska
Tanja Kravtsenko Nattsjuksköterska

Narkospersonal

Kaj Caverius

Hudterapeuter

Sara Sjögren
Tina Petersson Vårdare/medicinsk Sekreterare