Vår personal

Handplockade specialister

Vår personal berstår av handplockade specialister som alla sätter arbetet högt upp på sin lista av prioriteter. Vi är alla noggranna pedanter som älskar vårt arbete och som tycker att det är uppriktigt kul att ta hand om våra patienter.

Bakgrund

Vår personal berstår av handplockade specialister som alla sätter arbetet högt upp på sin lista av prioriteter. Vi är alla noggranna pedanter som älskar vårt arbete och som tycker att det är uppriktigt kul att ta hand om våra patienter. Det är viktigt för oss att du får en bra

upplevelse hela vägen, från konsultation till operation, övernattning och återbesök. Som patient hos oss blir du väl omhändertagen och garanteras hög säkerhet och kvalitet på såväl vård som resultat.

Plastikkirurger

test
Johan Nordquist Klinikchef / Specialist i plastikkirurgi
test
Johan Nordquist Klinikchef / Specialist i plastikkirurgi

Johan Nordquist är född 1963. Han utbildade sig till läkare på Lunds Universitet där han fick sin läkarexamen 1990. Därefter gjorde han sin allmäntjänstgöring på Karlskrona lasarett och fick läkarlegitimation 1992. Han påbörjade sedan vidareutbildning inom allmänkirurgi och fick sin specialistexamen inom detta 1998. Redan då var inriktningen bröstkirurgi.

 

Efter specialistexamen tjänstgjorde han på Plastikkirurgiska kliniken i Malmö och erhöll där sin specialistkompetens i plastikkirurgi 1999. Året därefter tog han över en privat plastikkirurgisk verksamhet som han sedan dess drivit och fungerat som klinikchef för. 2013 döptes kliniken om till Bellakliniken och flyttade in i nuvarande lokaler på Knutpunkten i Helsingborg.

Zvonko Cogelja Specialist i plastikkirurgi
Zvonko Cogelja Specialist i plastikkirurgi

Dr. Zvonko Cogelja är specialist i plastikkirurgi. Dr. Zvonko Cogelja är född och uppvuxen i Göteborg och utbildad specialist i plastikkirurgi i Skandinavien, Schweiz och Tyskland. Han har specialistbevis i plastikkurgi sedan 2015 och kommer närmast från en tjänst som specilistläkare vid Roskilde Universitetsygehus i Danmark med fokus på ansiktsrekonstruktioner vid cancer, kroppsformande operationer efter massive weightloss och behandlling av och rekonstruktion efter bröstcancer. Dr. Zvonko har känsla och öga för kroppens naturliga och optimala proportioner.

Sjuksköterskor

Mia Vasilevska Sjuksköterska/injektioner
Madeleine Liljedahl Operationssjuksköterska
Fredrika Jurland Operationssjuksköterska
Ingela Nordin Undersköterska
Linda Röen Undersköterska
Jessica Alary Shank Avdelningssjuksköterska
Tanja Kravtsenko Nattsjuksköterska
Margareta Clausen Leg. Sjuksköterska / Platschef
Margareta Clausen Leg. Sjuksköterska / Platschef

Margareta har varit sjuksköterska sen 1990. De senaste 18 åren som personalansvarig inom akutsjukvården på Helsingsborgs lasarett. Att komma till privata sidan ser jag som en stor och intressant utmaning. Jag tar mig an utmaningen med största ödmjukhet.

Narkospersonal

Kaj Caverius
Paula Larsson Anestesisjuksköterska/Narkossjuksköterska
Paula Larsson Anestesisjuksköterska/Narkossjuksköterska

Paula har arbetat som sjuksköterska sedan 1997 och som anestesisjuksköterska/narkossjuksköterska sedan 2000. Under de senaste 5 åren har Paula arbetat inom estetisk plastikkirurgi.

Hudterapeuter

Tina Petersson Vårdare/medicinsk Sekreterare
Evelina Persson Hudterapeut

Receptionist

Sara Sjögren Receptionist