Vår personal

Vi brinner för vårt jobb

Vår personal består av handplockade specialister med lång erfarenhet och hög kompetens. Det är viktigt för oss att du får en bra upplevelse hela vägen, från konsultation till operation, övernattning och återbesök. Som patient hos oss blir du väl omhändertagen och garanteras hög säkerhet och kvalitet på såväl vård som resultat.

Att arbeta med avancerade operationer kräver många funktioner. Någon ska ta emot dig när du stiger innanför dörren. Någon ska se till att du har vad du behöver och ge dig en god frukost vid övernattning. Och någon ska assistera under operation.

 

På Bellakliniken brinner vi för vårt jobb och visar stort engagemang. Från varje patientfall till verksamheten i stort. Vi gör allt vi kan för att du ska trivas under din vistelse hos oss.

Allmän

Johan Nordquist VD, Specialist i plastikkirurgi och kirurgi
Johan Nordquist VD, Specialist i plastikkirurgi och kirurgi

Johan Nordquist är född 1963. Han utbildade sig till läkare på Lunds Universitet där han fick sin läkarexamen 1990. Därefter gjorde han sin allmäntjänstgöring på Karlskrona lasarett och fick läkarlegitimation 1992. Han påbörjade sedan vidareutbildning inom allmänkirurgi och fick sin specialistexamen inom detta 1998. Redan då var inriktningen bröstkirurgi.

 

Efter specialistexamen tjänstgjorde han på Plastikkirurgiska kliniken i Malmö och erhöll där sin specialistkompetens i plastikkirurgi 1999. Året därefter tog han över en privat plastikkirurgisk verksamhet som han sedan dess drivit och fungerat som klinikchef för. 2013 döptes kliniken om till Bellakliniken och flyttade in i nuvarande lokaler på Knutpunkten i Helsingborg.

Gia Pham Specialist i plastikkirurgi
Gia Pham Specialist i plastikkirurgi

Dr Gia Pham studerade medicin vid universitetet i Berlin, är legitimerad läkare och specialist i plastikkirurgi sedan 2010. Gia har både svensk och tysk auktorisation och har jobbat i Sverige sedan 2014, främst med estetisk plastikkirurgi, där han har bred och stor erfarenhet.

Gias specialområden är bröstkirurgi, t ex bröstförstoring via armhålan, bröstlyft och bröstförminskning, övre och undre ögonlocksplastik samt fettsugning.

Rüsmir Saric Narkosläkare
Rüsmir Saric Narkosläkare

Mia Vasilevska Nordquist Leg Sjuksköterska / Cert Injektionssjuksköterska
Mia Vasilevska Nordquist Leg Sjuksköterska / Cert Injektionssjuksköterska

Mia har varit legitimerad sjuksköterska sedan 2001. De första 10 åren arbetade hon som akutsjuksköterska på akutmottagningen i Helsingborg. Sedan 2011 har hon arbetat på kliniken och gjort injektioner. Under åren har hon gått ett flertal utbildningar och deltagit i olika konferenser.

Madeleine Liljedahl Operationssjuksköterska
Madeleine Liljedahl Operationssjuksköterska

Madeleine arbetar som operationssjuksköterska på Bellakliniken sedan 2018. Innan dess har hon arbetat inom Region Skåne sedan 80-talet, både som sjuksköterska och operationssjuksköterska. Madeleine är förbereder operationssalen och gör våra patienter redo samt assisterar kirurgen under operation.

Tanja Kravtsenko Leg Sjuksköterska / Natt
Linda Röen Undersköterska / Natt
Linda Röen Undersköterska / Natt

Linda har varit en del av Bellakliniken sedan 2018, och innan dess arbetat inom äldreomsorgen i 14 år. Hon arbetar som undersköterska på natten men är också utbildad hudterapeut.

Tina Petersson Undersköterska / Medicinsk sekreterare
Tina Petersson Undersköterska / Medicinsk sekreterare

Tina har många års erfarenhet inom vården och kom till Bellakliniken 2014. Tina träffar du på vårdavdelningen och mottagningen, där hon bland annat hjälper operationsavdelningen med att sterilisera och packa instrument.

Evelina Persson Auktoriserad Hudterapeut
Evelina Persson Auktoriserad Hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Sara Sjögren Receptionist
Sara Sjögren Receptionist

Sara är den första person som du träffar när du kommer till Bellakliniken inför bokad konsultation. Hon började hos oss som hudterapeut 2012 men är numera vår receptionist.