Halslyft

Definiera dina hals- och käklinjer

En hals utan tydliga konturer eller lös hud påverkar ansiktets helhet. Boka en konsultation så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att återfå bättre balans i ansiktet.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Förbättra ansiktets proportioner

Utseende handlar inte om enskilda delar – det handlar om helheten. Med åldern förändras huden och din hals kan få ett annat utseende. Halsen kan även förändras efter kraftig viktminskning.

Varför ett halslyft hos Bellakliniken?

Halslyft är ett vanligt ingrepp på Bellakliniken och vi har hjälpt åtskilliga nöjda kunder som besväras av dubbelhaka eller överskottshud på halsen.
Kontakta oss för en personlig konsultation. Vi hjälper dig att få ett mer balanserat utseende.

Process och resultat

Snittet läggs bakom öronen och/eller längs med hårkanten och den överflödiga huden lossas och sträcks uppåt och bakåt mot öronen. Resultatet blir en mer definierad hak- och käklinje och ett yngre utseende.

Halslyft

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Möt vår kirurg

Hur ett halslyft går till på Bellakliniken

Konsultationen

Genomgång och kontroll

Först får du träffa din kirurg och tillsammans går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Efter det genomförs en allmän hälsokontroll.

Undersökning

Efter hälsokontrollen utför kirurgen en noggrann undersökning av din hals för att kunna individanpassa ingreppet och uppnå det efterlängtade resultatet. Eventuellt kan kirurgen komma att rekommendera att kombinera ingreppet med fettsugning för att slutresultatet ska bli som du önskar.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om hur ingreppet går till och vad du bör tänka på både inför och efter en eventuell operation. Efteråt går du hem och tar ditt beslut i lugn och ro.

Operationsdagen

Mottagandet

När du kommer till oss på operationsdagen möter vi dig i dörren och leder dig till operationssalen. När du känner dig redo påbörjar vi ingreppet.

Operationen

Först administrerar vi narkos. När du somnat lägger vi snitt bakom öronen och/eller längs hårfästet. Överskottshuden dras sedan uppåt och bakom mot öronen.

Uppvaknandet

Hos oss är du alltid i trygga händer och när du vaknar från narkosen finns vi vid din sida. Beroende på ditt allmäntillstånd efter operationen kan du antingen åka hem eller spendera den första natten på kliniken i ett eget rum. Där tar våra sjuksköterskor hand om dig och väcker dig med frukost på sängen.

Tiden efter

Så mår du efteråt

Några dagar efter operationen kan du uppleva viss svullnad och blåmärken, vilket successivt minskar inom 1-2 veckor.

Läkningsprocess och förhållningsråd

Förbered gärna skjuts dagen efter operationen. Inför din hemgång kommer du att få tips och råd som är viktiga för läkningsprocessen. Du kommer att bära ett kompressionsförband i en vecka för att lindra svullnaden. Vi rekommenderar att du sjukskriver dig i två veckor efter operationen. Om du skulle känna dig redo kan du återgå till jobbet innan dess.

Återbesök och kontroll

Efter 1 och 2 veckor utförs en läkningskontroll. Efter tre månader senare träffas vi igen för slutkontroll och om behov skulle finnas kan en eventuell justering göras enligt överenskommelse.

Risker Plastikkirurgi

Liksom vid alla operationer finns det vid plastikkirurgiska ingrepp alltid risker för komplikationer och biverkningar. De vanligaste medicinska riskerna är infektion och blödning, men det finns också en estetisk risk att resultatet inte motsvarar förväntan. Det är viktigt att man som patient är medveten om och accepterar de risker som finns och att man väger riskerna mot de fördelar man ser för att kunna ta ett välgrundat beslut.

Medicinska risker

Vi övervakar våra patienter noga timmarna efter operation och åtgärdar eventuella medicinska komplikationer som infektioner och blödningar med hjälp av antibiotika och blodstillande kompressionsförband. Tillfälliga blåmärken vid operationsområdet är vanliga under de första dygnen och vid bukplastik kan också vätskeansamling förekomma. Känselförändringar eller risker vid narkos är beroende av hälsotillstånd och diskuteras vid konsultationsbesöket. Sannolikheten att drabbas av allvarliga hälsokomplikationer vid plastikkirurgi är mycket ovanligt.

Estetiska risker

Det upplevda resultatet av ett plastikkirurgiskt ingrepp är personligt. Missnöje med asymetri och ärr som är mer framträdande än förväntat förekommer. Den slutliga bedömningen av resultatet görs efter ett år. Fula ärr kan oftast åtgärdas, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Halslyft

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Som kund till Bellakliniken kan du alltid vara trygg med de operationer som vi utför. Vi är specialister med lång erfarenhet, följer upp resultatet noga och gör justeringar vid behov.

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om halslyft

Halslyft

Halslyft

Hur går ett halslyft till?

Vid denna typ av ingrepp korrigerar vi halsen genom att dra överflödig hud uppåt och bakåt mot öronen. Snitten läggs bakom öronen och/eller längs hårfästet.

Vem är en lämplig kandidat för halslyft?

Alla som upplever att de har överskottshud på halsen och vill skapa tydligare hak- och käklinjer.

Kommer jag att ha ont efter ett halslyft?

Efter operationen och några dagar framåt kan du uppleva en viss svullnad och blåmärken, men besvären avtar inom 1-2 veckor. Hur du kommer att må efter ingreppet och hur snabbt du kommer att läka beror på din hudkvalitet. Samtidigt kan du vara säker på att våra specialister och den teknik vi använder på Bellakliniken reducerar smärtor och blåmärken till ett minimum.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet är permanent.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss