IPL

Ge din hud en jämnare ton

IPL är en behandling som gör att din hud får en jämnare ton och ett slätare intryck genom att hudens nybildning till kollagen stimuleras. Rodnader, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlek och fina linjer kan behandlas med ett väldigt bra resultat.

Behandlingen

IPL är en behandling som gör att din hud får en jämnare ton och ett slätare intryck genom att hudens nybildning till kollagen stimuleras. Rodnader, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlek och fina linjer kan behandlas med ett väldigt bra resultat.

IPL-Intense Pulse Lightning

En intensiv ljuspuls passerar det yttersta hudlagret och påverkar samt reducerar små fina kärl. De områden som med fördel kan behandlas är ansikte, hals, bröst och handryggar. Det krävs vanligtvis 2–5 IPL-behandlingar med minst fyra veckors intervall för att få ett hållbart resultat. Oftast ser man en förbättring efter varje behandling.

Rekommendation

Vi ger dig råd för just din hud men du bestämmer själv hur många gånger du vill behandlas. Vi rekommenderar inte denna IPL-behandling till personer med mörk hudfärg eftersom risken att bränna huden är större än chansen att få ett bra resultat. Personer med epilepsi och gravida eller ammande kvinnor behandlas inte.

IPL

Fakta & Pris

  • Behandlingstid: 15-45 minuter
  • Pris: fr. 2 000 kr
Boka konsultation

Behandlingsprocess

Inför IPL

Att tänka på

Mörkt pigment gör att behandlingen fungerar något sämre och risken för att bränna huden ökar. Därför är det viktigt att du inte solar, varken utomhus eller i solarium eller använder brun-utan-sol-krämer, 4–6 veckor före behandlingen eller under den period som du behandlas regelbundet. Om huden skulle brännas läker detta av sig själv och är inte farligt.

Under IPL

Metod

Först tvättas huden ren från smink och parfym. En gel stryks på huden och genom ett prisma kommer en ljuspuls som blixtrar till och du känner ett varmt stick i huden. Därefter flyttas ljusprismat till nästa ställe. Ljuset passerar det översta hudlagret och omvandlas sedan till värme. Färgade målområden, såsom röda blodkroppar (hemoglobin) och pigment (melanin), reagerar på detta, finfördelas och transporteras bort.

Behandlingslängd

Behandlingen tar mellan 15–45 minuter beroende på hur stor ytan det är som ska behandlas.

Efter IPL

Dagarna efter

Huden får en lätt rodnad och du kan bli svullen i några timmar till ett par dagar efteråt. Men dessa symptom går över. Pigmentfläckar kan mörkna något innan de försvinner och blodkärl kan temporärt bli mer synliga. Det går bra att använda smink efter behandlingen. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton.

Nöjd
Kundgaranti

Garanterade resultat

Det är jätteviktigt för oss att våra kunder är nöjda. Vi ser till att din behandling följs upp och justeras om behovet skulle finnas.

PATIENTBERÄTTELSER

Ta Steget & Lev Lycklig

“När jag fick se mina nya bröst föll ett lugn över mig”

Om en vännina funderar på en skönhetsbehandling så skulle jag rekommendera Bellakliniken

“Jag hade inte velat ändra någonting.”

Jag vågar äntligen duscha på gymmet. Det jag är mest nöjd med är hur jag känner mig. Jag är mig själv igen.

“Hur upplever jag mig själv? Det är jag!”

Att få snyggare och större bröst var någonting jag velat länge det fanns som en daglig tanke under flera år.

Delbetala din behandling

Välj önskad lånenivå och avbetalningstid för att se avbetalningsplan

Lånenivå

10 000 kr

Avbetalning

10 mån