IPL-behandling

Ge din hud en jämnare ton med en IPL-behandling

Förnya din hud effektivt med hjälp av IPL. Metoden används framför allt för att stimulera nybildning till kollagen, reducera fina kärl och pigmenteringar/solskador i ansiktet.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

IPL är en behandling som gör att din hud får en jämnare ton och ett slätare intryck genom att hudens nybildning till kollagen stimuleras. Rodnader, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlek och fina linjer kan behandlas med ett väldigt bra resultat.

IPL-Intense Pulse Lightning

En intensiv ljuspuls passerar det yttersta hudlagret och påverkar samt reducerar små fina kärl. De områden som med fördel kan behandlas är ansikte, hals, bröst och handryggar. Det krävs vanligtvis 2–5 IPL-behandlingar med minst fyra veckors intervall för att få ett hållbart resultat. Oftast ser man en förbättring efter varje behandling.

Rekommendation

Vi ger dig råd för just din hud men du bestämmer själv hur många gånger du vill behandlas. Vi rekommenderar inte denna IPL-behandling till personer med mörk hudfärg eftersom risken att bränna huden är större än chansen att få ett bra resultat. Personer med epilepsi och gravida eller ammande kvinnor behandlas inte.

IPL-behandling

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Evelina

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Behandlingsprocess

Behandlingen

Att tänka på

Mörkt pigment gör att IPL behandlingen fungerar något sämre och risken för att bränna huden ökar. Därför är det viktigt att du inte solar, varken utomhus eller i solarium, eller använder brun-utan-sol-krämer, under 4 veckor före behandlingen eller under den period som du behandlas regelbundet.

Behandlingen

Metod

Först tvättas huden ren från smink och parfym. En gel stryks på huden och genom ett prisma kommer en ljuspuls som blixtrar till och du känner ett varmt stick i huden. Därefter flyttas ljusprismat till nästa ställe. Ljuset passerar det översta hudlagret och omvandlas sedan till värme. Färgade målområden, såsom röda blodkroppar (hemoglobin) och pigment (melanin), reagerar på detta, finfördelas och transporteras bort.

Behandlingslängd

IPL-behandlingen tar mellan 15–45 minuter beroende på hur stor ytan det är som ska behandlas.

Tiden efter

Dagarna efter

Huden får en lätt rodnad och du kan bli svullen i några timmar och upp till ett par dagar efteråt, men dessa symptom går över. Pigmentfläckar kan mörkna något innan de försvinner och blodkärl kan temporärt bli mer synliga. Det går bra att använda smink efter behandlingen. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

IPL-behandling

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss