Boka tid

Observera att bokningar på webben för konsultation endast gäller nybesök. Besöket kostar 600 kr. Önskar du komma i kontakt med din kirurg efter din operation, vänligen ring 042-14 66 40.

Konsultation

  • På kliniken: 600 kr

  • Via e-post: 300 kr

  • OBS! Ej avbokad tid 24 timmar före besök debiteras

Boka via telefon

Bokningsinformation

Konsultation på kliniken

Om du funderar på att göra en operation är första steget att boka in en personlig konsultation.

På konsultationen träffar du en av våra plastikkirurger och får berätta om dina önskemål och förväntningar. Du får också veta mer ingående om hur det går till och vad du ska tänka på innan operationen.

Du kan boka in en konsultation här på webbplatsen. Klicka på önskat datum och tid, fyll i dina uppgifter och skicka in. Du får då en bekräftelse på bokningen till den e-postadress du uppgett.

Du kan givetvis också ringa oss och boka in en tid på telefon 042–14 66 40. Observera att ej avbokad konsultation 24 timmar före ditt besök debiteras.

Digital konsultation

Du kan även kan genomföra din konsultation digitalt, via e-post. Kostnad för denna variant är 300 kr och fakturan skickas hem till dig.

Gör så här:

 

Mejla oss på adress: konsultation@bellakliniken.com. Vänligen uppge ditt personnummer samt adress och telefonnummer. Vi vill också veta din längd, vikt och om du använder några mediciner. Bifoga bilder framifrån och från sidan på t ex din byst samt en referensbild. För att veta vilken storlek på byst som önskas vill vi gärna att du mäter upp med ris i en strumpa till önskad mängd och storlek. Använd ett decilitermått.