Läppinjektion

Fylligare läppar med läppinjektion

Om du vill prova ett nytt utseende för dina läppar kan vi hjälpa dig. Boka en konsultation så berättar vi mer om hur du med hjälp av läppinjektion kan få fylliga läppar med ett vackert och naturligt utseende.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Temporärt fylligare läppar

Läpparnas utseende kan påverka självkänslan och det är ytterst personligt vilken form man föredrar och trivs i. Om du har önskemål om få en fylligare form på dina läppar är det ett bra alternativ att prova en temporär behandling. Med hjälp av Restylane eller Juvederm får du ett resultat som varar i 3-6 månader.

Vanlig behandling och stor rutin

Läppbehandlingar med Restylane eller Juvederm är en av våra vanligaste behandlingar. Vi har lång erfarenhet av läppinjektioner och hjälper dig att få den form du önskar.

Naturliga resultat med hyaluronsyra

Injektionen består av hyaluronsyra, ett ofarligt ämne som förekommer naturligt i kroppen. Behandlingen tar ca 20 minuter.

Läppinjektion

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Mia-injektionssköterska

Möt din sjuksköterska

Mia har jobbat som injektionssjuksköterska inom skönhetsbranschen sedan 2012. Mia har ett genuint intresse för skönhet. Hon är mjuk och inkännande och ser hela människan.

Mia-injektionssköterska

Mia Vasilevska Nordquist

Leg Sjuksköterska / Injektionssjuksköterska

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Konsultation

När du kommer till oss första gången görs en konsultation tillsammans med din injektionssjuksköterska, antingen personligen eller via mejl. Efter det bokar du din behandling.

Undersökning

Sjuksköterskan tittar på hur dina läppar ser ut och tillsammans diskuterar ni dina önskemål och förväntat resultat av en läppinjektion.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om hur behandlingen går till och vad du bör tänka på. Om du bestämmer dig för en läppinjektion med Restylane/Juvaderm kan det ges direkt.

Behandlingen

Behandlingen

Om du vill kan du få en bedövningssalva före behandlingen. Restylane/Juvederm innehåller dock även bedövningsmedel, vilket gör ingreppet relativt smärtfritt. Sedan injicerar sjuksköterskan produkten efter önskad storlek och form. Läppinjektionen tar högst 30 minuter.

Tiden efter

Så mår du efteråt

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Risker injektioner

Injektionsbehandlingar med tillfälligt resultat är vanligt och de preparat Bellakliniken använder är väl beprövade. Risken för biverkningar och komplikationer är överlag mycket liten.

 

Läppförstoring

Vid läppförstoring med fillers ökar trycket på vävnaden vilket kan ge tillfälliga besvär. De vanligaste biverkningarna är ömhet, svullnad och blåmärken. Svullnaden kan kvarstå i ett par dagar. I sällsynta fall finns också en liten infektionsrisk.

Vector 34 (3)-svg

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Läppinjektion

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om läppinjektioner

Läppinjektioner

Läppinjektioner

Hur går proceduren till?

Först administrerar vi en lokalbedövningssalva. När det verkat injiceras Restylane/Juvederm efter önskad storlek och form. Läppinjektionen är klar på ungefär 20 minuter.

Kommer jag att ha ont efter behandlingen?

Läpparna kan vara lite ömma och om du behöver får du med dig smärtstillande tabletter.

Hur länge håller resultatet?

Eftersom Restylane eller Juvederm består av ett ämne som finns naturligt i kroppen bryts det ned och försvinner med tiden. Hur länge injektionen håller är individuellt men du kan räkna med att behöva upprepa behandlingen mellan var fjärde och var sjätte månad. Om du istället vill ha ett permanent resultat rekommenderar vi läppkirurgi med kroppseget fett.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss