CoolSculpting

Frys bort envisa fettdepåer - för gott med CoolSculpting

CoolSculpting är en ledande icke-kirurgisk metod för att bli av med envisa fettdepåer genom frysning. Behandlingen är mycket effektiv och säker och ger ett permanent och fint resultat.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

CoolSculpting hjäper dig till ditt bästa och bekvämaste jag.

Unik metod

 

CoolSculpting är en unik metod som skulpterar din kropp med hjälp av kyla. På ett effektivt och säkert sätt fryser vi bort oönskat fett – för gott. Detta är en säker, effektiv och bekväm behandling, helt utan kirurgi. Det är kliniskt bevisat att metoden permanent eliminerar envisa fettdepåer med minst 20–25% och du kan gå till jobbet direkt efteråt.

Behandlingen är den enda kylbaserade icke kirurgiska metoden som är godkänd av FDA-myndigheten i USA. CoolSculpting har patent på Freeze Detect System, som omöjliggör en frysskada på det behandlade området. Flertalet kliniska studier och publikationer har påvisat metodens effektivitet och säkerhet. Närmare åtta miljoner behandlingar har utförts världen över.

Process och resultat

 

Processen börjar med en konsultation där vi tillsammans gör en skräddarsydd behandlingsplan. Efter endast en behandling reduceras fettdepån från 20-25%. Det går att behandla samma område igen, beroende på önskat resultat. Detta rådgörs med din behandlare.

CoolSculpting

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Evelina

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Markering av behandlingsområdet

Först tar vi bilder av behandlingsområdet så att vi kan följa ditt resultat. Därefter ritar och markerar vi de områden som ska behandlas och förbereder huden för kylan.

Behandlingen

Så går det till

Under behandlingen läggs en gelpad och applikator på det område som ska behandlas. Applikatorn fryser sedan ner det önskade området, medan du sitter bekvämt nerbäddad. Behandlingen gör inte ont, men ett visst obehag kan kännas när vacuumsuget sätts igång, samt när vi tar av munstycket och ska göra en massage.

Tiden efter

Efter behandlingen

Eftersom CoolSculpting är en icke-kirurgisk metod kan du återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Efter behandlingen är man ofta svullen, öm och har känselbortfall. Detta kan sitta i under några veckor. Slutresultatet syns efter 3 månader, men redan efter ca 4-6 veckor kan du börja se en förändring.

Reducerar antalet fettceller

Det är skillnad på viktminskning och fettminskning. När du går ned i vikt blir fettcellerna mindre, men de försvinner inte. Antalet fettceller förändras inte. Istället är det cellernas storlek som ändras. Men med CoolSculpting minskar du antaltet fettceller och blir av med dem för gott. Därför är metoden optimal för dig som störs av envisa fettdepåer.

Effektivt och säker metod

CoolSculpting är effektivt, säkert och permanent. Fettceller är extremt känsliga för kyla. Med hjälp av kyla kristalliseras fettcellerna och tvingas in i celldöd. Fettcellerna omvandlas sedan till slaggprodukter som kroppen tar hand om den naturliga vägen. Annan hudvävnad påverkas inte.

Permanent effekt

Processen ger en synbar och mätbar minskning av fett på den del av kroppen som har behandlats. Du kan se resultat redan 4-6 veckor, men den slutliga effekten får du efter 3-4 månader. När fettcellerna är borta, är de borta för alltid.

Google Reviews 4.1

Vector 34 (4)-svg

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

CoolSculpting

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om CoolSculpting

CoolSculpting

CoolSculpting

Vem är en lämplig kandidat för CoolSculpting/fettfrysning?

Alla som upplever oönskade fettdepåer som inte försvinner, trots en hälsosam livsstil, kan dra nytta av CoolSculpting.

Vad innebär CoolSculpting/fettfrysning?

CoolSculpting är en unik behandling som innebär att oönskade fettdepåer fryses bort med hjälp av vakuum och kyla. Resultaten är permanenta och syns efter 3 veckor med ett slutgiltigt resultatet efter 1-4 månader.

Hur mycket av mina fettdepåer försvinner efter fettfrysning?

Det är kliniskt bevisat att en fettfrysningsbehandling eliminerar minst 20–25 % av fettdepåerna.

Finns det några biverkningar av fettfrysning?

Till skillnad från en traditionell fettsugning är CoolSculpting fritt från allvarligare biverkningar. Blåmärken och ömhet kan dock uppstå i behandlingsområdet ca 1–2 veckor efter behandlingen.

Gör behandlingen ont?

Nej, det är ingen smärta förknippad med fettfrysning, men ett visst obehag kan upplevas i början och slutet av behandlingen.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Fler kroppsbehandlingar

Läs mer om oss