Dermapen4

Ger din hud ny lyster med Dermapen4

Dermapen4 är en avancerad microneedling-behandling som med hjälp av nålar och anpassat serum gör att hudens struktur förbättras och föryngras. Behandlingen påverkar det översta hudlagret men går även djupare ner i huden.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Avancerad microneedling

Dermapen4 är en avancerad behandlingsteknik och det mest avancerade microneedling-verktyget på marknaden. Behandlingen är snabb och säker, ger ett mycket gott resultat på alla hudtyper.

Metoden

Metoden används för att skapa lyster och fräscha upp men också till hudföryngring, acneärr, hudbristningar och pigmenteringar. Den kollagenstimulerande effekten hos Dermapen4 kan jämföras med fraktionerad laser, men har kortare återhämtningstid utan biverkningar.

För bästa resultat

Vid konsultationen görs en personlig behandlingsplan beroende på mål och syfte med behandlingen. Antalet behandlingar varierar från någon enstaka och upp till 8 stycken, och intervallen mellan behandlingarna är normalt 2-8 veckor.

Dermapen4

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Evelina

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Råd inför behandlingen

Om du ska göra en Dermapen-behandling ska du undvika injektioner under två veckor före samt efter. Du ska också undvika brun-utan-sol-produkter.

Behandlingen

Så går det till

Dermapen använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Behandlingen skapar små fina microkanaler i huden, vilket ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen. Dermapen stimulerar hudens kollagenproduktion.

Tiden efter

Rodnad

Du kan uppleva en rodnad och viss svullnad i ansiktet upp till tolv timmar efter behandlingen, huden kan också bli lite torr. Detta beror på förnyelsen i huden.

Undvik

Tänk på att undvika produkter som innehåller AHA-, PHA- eller BHA-syror under en vecka efter behandlingen. Under de första 48 timmarna ska du även undvika hård fysisk träning, bastubad och uv-exponering.

 

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Dermapen4

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss