Fillers

Omforma och skapa volym med fillers

Fillers används för att omforma ansiktet inifrån genom injektion. En fillersbehandling skapar volym, bygger upp och förstärker men har en tillfällig effekt.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Naturliga fillers med hyaluronsyra

De fillers vi använder på Bellakliniken består av hyaluronsyra, ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen. Fillers med hyaluronsyra är populärt och risken för biverkningar av detta naturliga ämne är mycket liten.

Bestående resultat

 

Fillers finns i olika tjocklek och konsistens och vilken typ man väljer beror på var injektionen ska göras. Detsamma gäller för hur djupt fillern injiceras och i vilken mängd. En fillersbehandling håller i 6-12 månader, därefter görs en påfyllnad för att få förnyad effekt.

Vanliga användningsområden

 

De vanligaste användningsområdena för fillers är när man önskar fylla ut, forma om eller föryngra området kring ögon, näsa, kinder, läppar, haka och käkben.

Fillers

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Mia-injektionssköterska

Möt din sjuksköterska

Mia har jobbat som injektionssjuksköterska inom skönhetsbranschen sedan 2012. Mia har ett genuint intresse för skönhet. Hon är mjuk och inkännande och ser hela människan.

Mia-injektionssköterska

Mia Vasilevska Nordquist

Leg Sjuksköterska / Injektionssjuksköterska

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Konsultation

När du kommer till oss första gången görs en konsultation tillsammans med din injektionssjuksköterska, antingen personligen eller via mejl. Efter det bokar du din behandling.

Undersökning

Sjuksköterskan tittar på din hud och tillsammans diskuterar ni dina önskemål och förväntat resultat.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om hur behandlingen går till och vad du bör tänka på. Om du bestämmer dig för en injektion kan den ges direkt.

Behandlingen

Behandlingen

Om du vill kan du få en bedövningssalva före behandlingen. Restylane/Juvederm innehåller dock även bedövningsmedel, vilket gör ingreppet relativt smärtfritt. Sedan injicerar sjuksköterskan produkten efter önskad storlek och form. Injektionen tar högst 30 minuter.

Tiden efter

Så mår du efteråt

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Risker injektioner

Injektionsbehandlingar med tillfälligt resultat är vanligt och de preparat Bellakliniken använder är väl beprövade. Risken för biverkningar och komplikationer är överlag mycket liten.

Fillers

De fillers vi använder består av hyaluronsyra, ett kroppseget ämne med övergående effekt. Risken att drabbas av biverkningar är därför mycket liten. De potentiella riskerna är infektion där nålsticken gjorts, asymetri/ojämnheter och migration (att fillern flyttar sig i vävnaden). Om något sådant händer har vi på Bellakliniken botemedel mot detta, Hyalase, som verkar omedelbart. Fillers kan också ge blödning, blånad eller svullnad samt röd, irriterad hud, klåda och utslag.

Vector 34 (3)-svg

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Fillers

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om fillersbehandling

Fillersbehandling

Fillersbehandling

Hur går proceduren till?

Först administrerar vi en bedövningssalva. Restylane/Juvederm innehåller dock även bedövningsmedel, vilket gör ingreppet relativt smärtfritt. Sedan injicerar sjuksköterskan produkten i den mängd och på det område som ni kommit överens om. Injektionen tar ca 30 minuter.

Kommer jag att ha ont efter behandlingen?

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Hur länge håller resultatet?

En fillersbehandling håller i 6-12 månader, därefter görs en påfyllnad för att få förnyad effekt.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss