LPG-behandling

Hjälper din kropp på mer än ett sätt

En LPG-behandling verkar genom en mekanisk djupverkande bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen och får igång lymfcirkulationen.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

LPG är en dokumenterad, effektiv massage av bindväven som därmed ökar blodcirkulationen och fungerar lymfdränerande. Med en LPG-behandling minskar man svullnader i kroppen, celluliter och tightar till huden.

Så går det till

LPG är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Tekniken består av ett munstycke med vakuumsug som lyfter in huden mellan roterande rullar som sedan masserar huden i olika rörelser.
LPG-behandlingar är även effektivt efter operationer, till exempel fettsugning. Stimuleringen av blodcirkulationen och syresättningen av huden bidrar till en effektivare läkning. Behandlingen förhindrar också ojämnheter under huden som kan uppstå efter en fettsugning.

FDA-Godkänd

LPG är en unik och patenterad teknologi som utom att formar kroppen skapar välbefinnande i hela kroppen. LPG är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av det amerikanska läkemedelsverket, FDA, i USA.

LPG-behandling

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Evelina

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

LPG-behandling

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Fler kroppsbehandlingar

Läs mer om oss