EMSculpt

Öka dina muskler och din fettförbränning med EmSculpt

EMSculpt-metoden är en ny banbrytande behandling som med högintensiva elektromagnetiska vågor ger snabba resultat.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

EMSculpt-metoden

Kämpar du på gymmet med situps, lyft och squats utan att riktigt nå de resultat du önskar? Har du svårt att stärka upp magmuskulaturen efter graviditet? Önskar du en mer definierad rumpa utan att genomgå kirurgi?

Svarade du ja på någon av frågorna ovan så kommer du att älska våra behandlingar med EMSculpt, som är den enda maskinen i sitt slag som har godkänts av FDA, det amerikanska läkemedelsverket.

20 000 situps på 30 min

En session med EMSculpt, fyra halvtimmesbehandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent. Behandlingsområdena är mage, stuss, biceps, triceps och lår. Metoden har bevisat resultat i 15 kliniska studier och skyddas av fyra patent. En halvtimmesbehandling med EMSculpt motsvarar 20 000 situps eller benlyft – en intensitet som inte går att uppnå genom vanlig träning på gym.

Hur fungerar det?

EMSculpt skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnad och fettdepåer. Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Behandlingen sker medan du ligger på en säng och slappnar av. Behandlingen är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord ingen risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

EMSculpt

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Mask group (9) (1)

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

EMSculpt

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Fler kroppsbehandlingar

Läs mer om oss