Skönhetsoperationer
hudbehandlingar & ansiktsbehandlingar

på Bellakliniken

Alla våra ansiktsbehandlingar sker på vår klinik i Helsingborg. Vi arbetar med den senaste teknologin inom IPL laserbehandling och hårborttagning. Carboxy-terapi, injektionsbehandlingar utförs av ansvarig kirurg eller sjuksköterska.

Hos oss får du en effektiv och uppfräschande ansiktsbehandling, samtidigt som vi även erbjuder en rad andra behandlingar för att komma åt problem som hårborttagning, slipning av ärr, rynkor eller åderbråck, men också för att framhäva ansiktskonturer.

Våra hudterapeuter är alla specialiserade inom området och träffar dig under en konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem eller önskemål och gör en undersökning för att se vilken ansiktsbehandling som kan hjälpa dig.

Läs mer & se pris

Hudbehandlingar vi erbjuder

Rynkbehandling

Rynkbehandling

Rynkor i ansiktet, pannan och på halsen beror dels på att huden åldras, dels på grund av muskelöveraktivitet. I de fall när muskelöveraktiviteten är den övervägande orsaken är en botulinumtoxinbehandling ett utmärkt alternativ.

Vi använder välkända varumärken som verkar genom att förlama musklerna under rynkorna varvid huden slätas ut. Effekten kommer successivt under några dagar och sitter i cirka sex månader.

Läs mer
Carboxy

Carboxy

Carboxy-terapi är relativt enkel behandling. I korthet går det ut på att spruta in koldioxid under huden och på så sätt stimulera fettnedbrytning, cirkulation, syresättning och kollagenproduktion i området.

Hudbristningar och ärr har länge varit svåra att reducera, men nu finns äntligen ett enkelt och effektivt sätt att reducera bristningar och ärr i stort sett helt och hållet.

Läs mer
Konturering

Konturering

Vi använder hyaluronsyra från välkända varumärken som injiceras under huden för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet.

Hyaluronsyra är en substans som finns naturligt i kroppen. När vi blir äldre minskar produktionen av vår naturliga hyaluronsyra. En injektionsbehandling ersätter den förlorade volymen och ger dig en naturlig förbättring.

Läs mer
Dermapen

Dermapen

Dermapen är det senaste genombrottet
inom hudföryngringstekniker.

Dermapen är effektivt mot grovkornig hud eller acneärr och fräschar upp och ger din hud lyster igen. Behandlingen
fungerar bra på alla olika sorters
hudtyper. Du ser resultat redan efter
en behandling, men mer varaktigt
resultat sker efter 4-6 behandlingar

Läs mer
IPL

IPL

IPL är en behandling som stimulerar hudens nybildning. En intensiv ljuspuls passerar det yttersta hudlagret och påverkar samt reducerar små fina kärl vilket gör att din hud får en jämnare ton och ger ett slätare intryck.

Rodnader, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlekar och fina linjer kan behandlas med väldigt bra resultat.

Läs mer
LPG-behandling

LPG-behandling

LPG-behandlingaer sker genom en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet genom en djupverkande massage.

LPG-behandlingen är en dokumenterad, effektiv massage av bindväven som därmed ökar blodcirkulationen och fungerar lymfdränerande.

Läs mer
Laserbehandling

Laserbehandling

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som vanlig behandling inte kan komma åt med ett väldigt bra resultat. Djupa och grova rynkor, ärr efter akne som gjort huden grov, pigmentfläckar eller födelsemärken är vanliga områden för denna form av laserbehandling.

Läs mer
Hårborttagning

Hårborttagning

LightSheer DUET är en behandling för hårborttagning som tar bort oönskad hårväxt permanent. Genom laser förstörs hårsäcken och efter ett antal behandlingar får du en slät och fin hudyta utan hårväxt.

För att få ett tillfredsställande resultat krävs det mellan 4–8 behandlingar (detta är givetvis väldigt individuellt) med cirka 2–4 månaders intervall.

Läs mer