Hudbehandlingar

Skönhetsbehandlingar med den senaste teknologin

Alla våra ansiktsbehandlingar sker på vår klinik i Helsingborg. Vi arbetar med den senaste teknologin inom IPL laserbehandling och hårborttagning. Carboxy-terapi, injektionsbehandlingar utförs av ansvarig kirurg eller sjuksköterska.

Våra ansiktsbehandlingar

Rynkbehandling

När rynkor i ansiktet, pannan och på halsen beror på muskelöveraktivitet, är en botulinumtoxinbehandling, mer känd som botox, ett utmärkt alternativ för att släta ut huden.

Carboxy

Carboxy-terapi har utropats vara det största genombrottet för estetiska behandlingar sedan Botox. Hudbristningar och ärr har länge varit svåra att reducera, men nu finns äntligen ett enkelt och effektivt sätt

Injektionsbehandlingar

Vi använder hyaluronsyra från välkända varumärken som injiceras under huden för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet.

 

Dermapen

Dermapen är det senaste genombrottet inom hudföryngringstekniker. Dermapen är effektivt mot grovkornig hud eller acneärr och fräschar upp och ger din hud lyster igen.

IPL

IPL är en behandling som stimulerar hudens nybildning. En intensiv ljuspuls passerar det yttersta hudlagret och påverkar samt reducerar små fina kärl vilket gör att din hud får en jämnare ton och ger ett slätare intryck.

Kärl och åderbråck

Att partiet kring ögonen förändras med tiden är naturligt, men det kan vara besvärande och påverka självförtroendet. På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av att behandla påsar under ögonen.

LPG-behandling

LPG-behandlingaer sker genom en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet genom en djupverkande massage. Ökade blodcirkulationen fungerar lymfdränerande.

Laserbehandlingar

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som vanlig behandling inte kan. Djupa och grova rynkor, ärr efter akne som gjort huden grov, pigmentfläckar eller födelsemärken är vanliga områden.

Hårborttagning

LightSheer DUET är en behandling för hårborttagning som tar bort oönskad hårväxt permanent. Genom laser förstörs hårsäcken och efter ett antal behandlingar får du en slät och fin hudyta utan hårväxt.

Behandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar sker på vår klinik i Helsingborg. Vi arbetar med den senaste teknologin inom IPL laserbehandling och hårborttagning. Carboxy-terapi, injektionsbehandlingar utförs av ansvarig kirurg eller sjuksköterska. Vi erbjuder även behandlingar för att komma åt problem som

hårborttagning, slipning av ärr, rynkor eller åderbråck, men också för att framhäva ansiktskonturer. Våra hudterapeuter är alla specialiserade inom området och träffar dig under en konsultation och gör en undersökning för att se vilken ansiktsbehandling som kan hjälpa dig.