Hudbehandlingar & ansiktsbehandlingar i Helsingborg

Alla våra ansiktsbehandlingar sker på vår klinik i Helsingborg. Vi arbetar med den senaste teknologin inom IPL laserbehandling och hårborttagning. Carboxy-terapi, Botox- samt Restylanebehandlingar utförs av ansvarig kirurg eller sjuksköterska.

VI ERBJUDER FLERA SKÖNHETS- & ANSIKTSBEHANDLINGAR

Hos oss får du en effektiv och uppfräschande ansiktsbehandling, samtidigt som vi även erbjuder en rad andra behandlingar för att komma åt problem som hårborttagning, slipning av ärr, rynkor eller åderbråck, men också för att framhäva ansiktskonturer.

Våra hudterapeuter är alla specialiserade inom området och träffar dig under en konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem eller önskemål och gör en undersökning för att se vilken ansiktsbehandling som kan hjälpa dig.

CARBOXY

Carboxy-terapi har utropats som det största genombrottet för estetiska behandlingar sedan Botox, och vi är ensamma om det på Bella Beauty i Helsingborg!

Läs mer om carboxy

FILLERS

Om du vill framhäva ditt utseende, till exempel; definiera ansiktets konturer, få fylligare läppar eller jämna ut linjerna i ansiktet kan du göra en injektionsbehandling.

Läs mer om Fillers

IPL-INTENSE PULSE LIGHTNING

IPL är en behandling som gör att din hud får en jämnare ton och ett slätare intryck genom att hudens nybildning till kollagen stimuleras. Rodnader, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlek och fina linjer kan behandlas med ett väldigt bra resultat.

Läs mer om IPL

RYNKBEHANDLING

Rynkor i ansiktet, pannan och på halsen beror dels på att huden åldras och dels på en muskelöveraktivitet. I de fall när muskelöveraktiviteten är den övervägande orsaken är Botulinumtoxin ett utmärkt behandlingsalternativ.

Läs mer om Rynkbehandling

HÅRBORTTAGNING MED HIGH SPEED LIGHTSHEER DUET

Bella Beauty i Helsingborg erbjuder effektiv hårborttagning med permanent resultat. LightSheer Diode-lasern har nu utvecklats till en ännu bättre och effektivare metod

Läs mer om Hårborttagning

LPG behandling

En LPG behandling verkar genom en mekanisk djupverkande bindvävsmassage av en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet.

Läs mer om LPG

Kärl och åderbråck

Nd:YAG är en laser som är utvecklad för att ta bort lite större kärl som mäter upp till 4 mm i diameter. Det krävs cirka 2–5 behandlingar med 4 veckors intervall för ett önskvärt resultat. Antal behandlingar är väldigt individuellt. Vi ger dig råd för just din hud men du bestämmer själv hur många gånger du vill behandlas.

Läs mer om kärl och åderbråck

LASERBEHANDLING OCH LASERSLIPNING

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som vanlig behandling inte kan komma åt med ett väldigt bra resultat. Djupa och grova rynkor, ärr efter akne som gjort huden grov, pigmentfläckar eller födelsemärken är vanliga områden för denna form av laserbehandling.

Läs mer om laserbehandling

DERMAPEN

Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen ger lyster, uppfräschning, hudföryngring och jobbar på acneärr och grovkornig hud.

Läs mer om dermapen