Hudbehandlingar

Skönhetsbehandlingar med resultatet och dig i fokus

Alla våra hudbehandlingar sker på vår klinik i Helsingborg. Vi har många effektiva metoder att hjälpa dig till ditt vackraste jag, för både ansikte och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Våra tjänster

Dermapen

Dermapen4 är en avancerad microneedling-behandling som med hjälp av nålar och anpassat serum gör att hudens struktur förbättras och föryngras.

IPL

Förnya din hud effektivt med hjälp en IPL-behandling. Metoden används framför allt för att stimulera nybildning till kollagen, reducera fina kärl och pigmenteringar/solskador i ansiktet.

Laserbehandling

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som en vanlig behandling inte kan komma åt. Det vi framför allt behandlar är djupa och grova rynkor och utjämning av ärr efter operationer.

Hårborttagning

Vi tar bort oönskad hårväxt med hjälp av LightSheer Diode-laser. Metoden används för att ta bort hår i bland annat armhålan, ansiktet och bikinilinjen med bestående resultat.

Kärlbehandling med nd:YAG

Kärlbehandling med Nd:YAG-laser är utvecklad för att ta bort lite större kärl som mäter upp till 4 mm i diameter. Med denna metod kan vi t ex behandla tydliga kärl i ansiktet, spindelkärl och ytliga kärl på benen.

Vill du veta mer?

Injektioner

Våra hudbehandlingar kan med fördel kompletteras med injektionsbehandlingar. Boka ett konsultationsbesök med vår injektionssjuksköterska så går vi igenom dina behov och önskemål.

Läs mer om oss