Kroppsplastik

på Bellakliniken

Utsidan och insidan hänger ihop. Den som, av någon anledning, är missnöjd med sin kropp
kan känna en stor osäkerhet. Osäkerheten kan skapa problem som påverkar vardagen.
Bellakliniken erbjuder estetisk plastikkirurgi. Resultaten av kirurgi som bukplastik
eller annan kroppsplastik ger många ett starkare självförtroende. Vi utför en rad operationer
med stor säkerhet och kunskap där dina önskemål alltid står i fokus. Till exempel är Bellakliniken en av få
kliniker i Sverige som erbjuder fettfrysning, CoolSculpting, en metod som fryser ditt fett permanent.

Läs mer & se pris

Kroppsplastik vi erbjuder

Coolsculpting

Coolsculpting

Tänk dig en behandling där du, utan operation, får bort oönskat fett – för gott!CoolSculpting är en unik metod som på ett säkert sätt fryser bort dina mest envisa fettdepåer. Huden och fettlagret sugs in i ett munstycke mellan två kylplattor. Huden påverkas inte, men fettcellerna fryser och dör. Behandlingen gör inte det minsta ont och du kan gå till jobbet direkt efteråt.

Läs mer
Fettsugning

Fettsugning

Fett tenderar att bita sig fast på flera platser på kroppen. Många är vi som stör oss på putmage, kärlekshandtag eller tjocka lår. Trots dieter och flitig träning kan det vara svårt att bli av med fettansamlingarna.

Idag är fettsugning ett mycket vanligt ingrepp för att bli kvitt lokala överviktskilon. Fettsugning kallas ofta skulptering eftersom vi kan ta fram kroppens naturliga former med ett jämt och fint resultat.

Läs mer
Bukplastik

Bukplastik

Du kanske har gjort fantastiska framsteg med viktminskning, eller blivit mamma, men känner dig ändå inte bekväm i din kropp eftersom huden inte har dragit ihop sig.

Huden är elastisk och anpassar sig snabbt efter vår kroppsstorlek, men det är inte alltid den har egen förmåga att minska igen. Vid en bukplastik stramas huden upp – med mycket bra resultat.

Läs mer
RUMPIMPLANTAT

RUMPIMPLANTAT

Förstoring av rumpan med hjälp av implantat kan göras för att förbättra både formen och storleken. Utseendet på rumpan kan påverkas av en graviditet, om du gått ner i vikt eller helt enkelt av det naturliga åldrandet.

Läs mer