Kropp

Vi förändrar mer än ditt utseende

Många är missnöjda med hur deras kropp ser ut, men det kan även skapa funktionella problem samt eksem. Om hudöverskottet är i vägen kan det vara svårt att finna kläder som passar eller att träna och utföra fysisk aktivitet. I dessa fall kan ett ingrepp återskapa den ursprungliga formen med ett väldigt bra resultat.

Vår Kroppsplastik

Coolsculpting

Tänk dig en behandling där du, utan operation, får bort oönskat fett – för gott!CoolSculpting är en unik metod som på ett säkert sätt fryser bort dina mest envisa fettdepåer.

Fettsugning

Idag är fettsugning ett mycket vanligt ingrepp för att bli kvitt lokala överviktskilon. Fettsugning kallas ofta skulptering eftersom vi kan ta fram kroppens naturliga former med ett jämt och fint resultat.

Bukplastik

Du kanske har gjort en stor viktminskning, eller blivit mamma, men känner dig ändå inte bekväm i din kropp eftersom huden inte har dragit ihop sig. Vid en bukplastik stramas huden upp – med mycket bra resultat.

Rumpimplantat

Förstoring av rumpan med hjälp av implantat kan göras för att förbättra både formen och storleken. Utseendet på rumpan kan påverkas av en graviditet, om du gått ner i vikt eller av det naturliga åldrandet.

Rumplyft

Ett rumplyft kan göras om man efter en stor viktnedgång har kraftig överskottshud på rygg och rumpa. Det brukar göras av personer som gått från att vara kraftigt överviktiga till att ha gått ner mycket i vikt.

Brazilian Butt Lift

Med Brazilian Butt Lift (BBL) är det möjligt att förändra eller förstora stussen. Brazilian Butt Lift (BBL) betyder att man förstorar stussens form med hjälp av kroppens egna fett.

 

Behandlingar

Utsidan och insidan hänger ihop. Den som, av någon anledning, är missnöjd med sin kropp kan känna en stor osäkerhet. Osäkerheten kan skapa problem som påverkar vardagen. Bellakliniken erbjuder estetisk plastikkirurgi. Resultaten av kirurgi som bukplastik eller annan

kroppsplastik ger många ett starkare självförtroende. Vi utför en rad operationer med stor säkerhet och kunskap. Till exempel är Bellakliniken en av få kliniker i Sverige som erbjuder fettfrysning, CoolSculpting, en metod som fryser ditt fett permanent.