Kropp

Vi förändrar mer än ditt utseende

Hur en kropp ska se ut för att vara vacker har växlat genom historien. Idag handlar skönhet inte bara om utsidan. Men våra kroppar ska bära oss genom livet och klara av såväl fysisk ansträngning som alla de praktiska moment vi dagligen utför. Att vara begränsad av t ex överskottshud efter viktnedgång, inte hitta kläder som passar eller kunna träna som man önskar, är både fysiskt och psykiskt utmanande. I dessa fall kan ett kirurgiskt ingrepp hjälpa till att återskapa din ursprungliga form med ett mycket bra resultat.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Våra tjänster

Bukplastik

Hud har lättare att expandera än att dra ihop sig. Bukplastik innebär att överskottshud mellan naveln och nedre delen av buken avlägsnas. Ingreppet är vanligt efter exempelvis viktnedgång eller graviditet.

Fettsugning

Som en överlevnadsmekanism lagrar kroppen mer fett på vissa ställen än andra, vilket varierar från person till person. Trots att vi går ner i vikt kan det vara svårt att punktvis bli av med överskottsfett. Vi hjälper dig.

Brazilian Butt Lift

BBL är en unik metod för att omforma fettet på kroppen. Genom att avlägsna fettdepåer där du inte vill ha dem, t ex på mage, lår eller midja, kan fettet i stället användas för att förstora eller omforma din stuss.

Rumplyft

Ett rumplyft är ett vanligt ingrepp anpassat för personer som gjort ett stort viktras. Huden har svårt att dra ihop sig fullt ut, vilket kan leda till att rumpan inte upplevs så fast som man skulle önska.

Rumpimplantat

Rumpimplantat kan vara ett alternativ till Brazilian Butt Lift, om transplantation av eget fett inte är möjligt. Men implantatet kan också kombineras med transplantation av eget kroppsfett.

Åderbråck

Har du problem med åderbråck på dina ben? Våra kirurger kan hjälpa dig genom ett säkert och effekt kirurgiskt ingrepp som kallas Flebektomi.

Vill du veta mer?

Hud- och skönhetsbehandlingar

Vi erbjuder även många välgörande och effektiva hud- och skönhetsbehandlingar. Skonsamma metoder som hjälper dig till ditt vackraste jag, för både ansikte och kropp.

Risker Plastikkirurgi

Liksom vid alla operationer finns det vid plastikkirurgiska ingrepp alltid risker för komplikationer och biverkningar. De vanligaste medicinska riskerna är infektion och blödning, men det finns också en estetisk risk att resultatet inte motsvarar förväntan. Det är viktigt att man som patient är medveten om och accepterar de risker som finns och att man väger riskerna mot de fördelar man ser för att kunna ta ett välgrundat beslut.

Medicinska risker

Vi övervakar våra patienter noga timmarna efter operation och åtgärdar eventuella medicinska komplikationer som infektioner och blödningar med hjälp av antibiotika och blodstillande kompressionsförband. Tillfälliga blåmärken vid operationsområdet är vanliga under de första dygnen och vid bukplastik kan också vätskeansamling förekomma. Känselförändringar eller risker vid narkos är beroende av hälsotillstånd och diskuteras vid konsultationsbesöket. Sannolikheten att drabbas av allvarliga hälsokomplikationer vid plastikkirurgi är mycket ovanligt.

Estetiska risker

Det upplevda resultatet av ett plastikkirurgiskt ingrepp är personligt. Missnöje med asymetri och ärr som är mer framträdande än förväntat förekommer. Den slutliga bedömningen av resultatet görs efter ett år. Fula ärr kan oftast åtgärdas, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar.

Läs mer om oss