Om oss

Bellakliniken erbjuder förstklassig och högkvalitativ kirurgi samt hud- och kroppsbehandlingar med fokus på resultat.

Bellakliniken grundades 2012 av Dr Johan Nordquist. Bellakliniken är en modern klinik där det personliga bemötandet står i fokus. Personalen har stor samlad erfarenhet av plastikkirurgi och andra estetiska behandlingar.

Namnet Bella kommer från det italienska ordet som betyder vacker. Vårt mål är att alla som lämnar Bellakliniken ska känna sig nöjda och vackra, både på in- och utsidan.

Dr Johan Nordquist har sedan sin läkarutbildning inriktat sig på plastikkirurgi och med sitt stora estetiska intresse föll det sig tidigt naturligt för honom att inrikta sig på estetisk plastikkirurgi, det som vi i dagligt tal kallar skönhetskirurgi. Att starta Bellakliniken är ett led i Johans ambition att kunna erbjuda förstklassig och högkvalitativ kirurgi för alla de som vill förändra sitt yttre, oavsett orsak. Johan Nordquist och Bellakliniken är känd för mycket goda operationsresultat och nöjda kunder.

Johan Nordquist är medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och deltar årligen i nationella och internationella möten om estetisk plastikkirurgi för att ständigt ligga i framkant.

Kliniken

Välkommen till en klinik utöver det vanliga.

Kliniken

Du hittar oss på Knutpunkten, i centrala Helsingborg.

Kliniken

Vår erfarna personal tar hand om dig hela vägen.

Kliniken

På Bellakliniken arbetar några av landets skickligaste kirurger.

Kliniken

Få långsiktigt resultat med individanpassade behandlingar.

Möt vår kirurg

Vi brinner för vårt jobb

Att utföra avancerade operationer kräver specialiserad personal med många olika funktioner.

Någon ska säga hej när du stiger innanför dörren och visa dig rätt. Någon ska se till att du har vad du behöver när du sover över och får en ordentlig frukost på sängen, och någon ska assistera vid operationer.

 

Alla vi som arbetar på Bellakliniken idag är specialiserade inom våra områden. Det är viktigt för oss att alla brinner för sitt jobb och är involverade i det som sker på kliniken. Varje detalj är viktig för oss för att du som kund ska känna dig välkommen, omhändertagen och trygg.

Säkerhet

Vi vet vad plastikkirurgi kan innebära för den som inte trivs med sitt yttre. Du gör en operation för din egen skull, för att du ska må bra och trivas med dig själv. Det är något vi tar stor hänsyn till.

Om självförtroende

Det handlar om att stärka självförtroendet, att kunna fokusera på annat än sitt utseende och att våga visa sig bland andra människor utan att känna sig obekväm. En vardag som många idag upplever även om få pratar om det.

Trygg och säker plastikkirurgi

Estetisk plastikkirurgi är omdiskuterat och för många är det kontroversiellt att vilja förändra något yttre genom operation. Men vi är väl medvetna om vad det kan innebära för den som vänder sig till oss. Estetisk plastikkirurgi hjälper människor på ett positivt sätt och förändringen sker såväl på utsidan som på insidan. Det är viktigt för oss att vi skapar en relation där du känner dig trygg. Därför träffar du alltid samma personal när du kommer till kliniken. Dr Johan Nordquist med personal utför alla våra plastikoperationer, vilket innebär att du alltid är i trygga händer hos oss. På Bellakliniken blir du alltid sövd av en narkosläkare, för din säkerhet.

Bellakliniken ligger vackert vid Öresund

Bellakliniken är vackert belägen med utsikt över Öresund på Knutpunkten/Centralstationen, i hjärtat av Helsingborg. Praktiskt med omedelbar närhet till motorvägar samt tåg- och båtförbindelser. Du hittar oss på plan 3, med ingång en trappa upp från Forseas vänthall.

För att du ska trivas under din vistelse har vi skapat en hotelliknande miljö där du verkligen kan slappna av. Det är vackert och lugnt med bekväma rum samt en magnifik utsikt över Öresund. Bellakliniken använder den senaste tekniken inom kirurgi och vi följer de hårda krav som sjukvården ställer på oss som estetiska plastikkirurger i privat regi.

Om du kommer med bil parkerar du enkelt i Knutpunktens parkeringsgarage alternativt på närliggande utomhusparkering.

Vi ser fram emot att ta hand om dig. Varmt välkommen!