Profhilo

Ökad lyster och fasthet av behandling med profhilo

Tack vare Profhilos unika sammansättning av hyaluronsyra är behandlingen ledande för dig som önskar att återfå hudens ungdomliga lyster och fasthet. Denna banbrytande behandling arbetar på djupet för att effektivt motverka ålderstecken som fina linjer genom att inte bara strama upp huden, utan även återställa dess naturliga fuktbalans. Genom att stimulera produktionen av elastin och kollagen, bidrar Profhilo till en märkbart förbättrad hudkvalitet.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Profhilo består av hylauronsyra

Profhilo är en banbrytande behandlingsmetod som utnyttjar kraften hos hyaluronsyra för att återfukta huden från insidan. Denna naturligt förekommande molekyl spelar en avgörande roll i att bevara hudens fuktighet och elasticitet. Med åldern minskar dock produktionen av hyaluronsyra, vilket leder till torrare hud och framträdande åldringstecken. Genom Profhilo-behandlinga injiceras hyaluronsyra direkt under huden, vilket omedelbart förbättrar hudens lyster och ger den en djup återfuktning som känns igenom. Denna process lägger grunden för den förnyande effekten av Profhilo på både hudens utseende och struktur.

En riktig fuktboost för torr hud

 

Förutom i ansiktet är det vanligt att använda Profhilo för att tillföra fukt till områden som hals, dekolletage, armar och händer. När injektionerna gjorts sprids hyaluronsyran under din hud och sätter igång flera positiva processer. Profhilo fyller inte, utan stramar i stället upp din hud.

Effektivt

 

Man kan uppleva ett omedelbart resultat efter behandlingen, men den riktiga effekten syns efter fyra veckor. Då kan man också göra om behandlingen för att effekten ska bli mer kraftfull och därefter håller det sig i ca sex månader.

Profhilo

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Mia-injektionssköterska

Möt din sjuksköterska

Mia har jobbat som injektionssjuksköterska inom skönhetsbranschen sedan 2012. Mia har ett genuint intresse för skönhet. Hon är mjuk och inkännande och ser hela människan.

Mia-injektionssköterska

Mia Vasilevska Nordquist

Leg Sjuksköterska / Injektionssjuksköterska

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Konsultation

Vid ditt första besök hos oss genomför vi en noggrann konsultation med din injektionssjuksköterska. Detta möte kan ske antingen personligen eller via mejl. Under konsultationen får du möjlighet att ställa frågor och diskutera dina förväntningar. Detta steg är avgörande för att vi ska kunna skräddarsy behandling med profhilo efter just dina behov.

Undersökning

Därefter utför sjuksköterskan en grundlig undersökning av din hud. Tillsammans går ni igenom dina önskemål och det önskade resultatet av behandlingen. Detta är viktigt för att säkerställa att behandlingen kommer att uppfylla dina förväntningar.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om behandlingsprocessen samt vad du kan förvänta dig under och efter behandlingen. Vi diskuterar också eventuella förberedelser som kan behövas från din sida. Om du känner dig redo, kan vi planera in din behandling direkt efter konsultationen.

Behandlingen

Behandlingen

Om du önskar, applicerar vi en bedövningssalva på behandlingsområdet för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt. Profhilo injiceras sedan försiktigt av din sjuksköterska i förutbestämda områden, baserat på den behandlingsplan ni kommit överens om. Hela proceduren är snabb och effektiv, och tar sällan längre än 30 minuter att genomföra.

Tiden efter

Så mår du efteråt

Det är vanligt att uppleva en viss rodnad eller svullnad vid injektionsställena, och ibland kan små blåmärken uppstå. Dessa biverkningar är dock milda och övergående. De kan lätt täckas med makeup och avtar vanligtvis inom några dagar. Vi ger dig alla råd och tips du behöver för att hantera dessa tillfälliga symtom och informerar dig om hur du bäst tar hand om din hud för att uppnå bästa resultat av din profhilo behandling.

Risker injektioner

Injektionsbehandlingar med tillfälligt resultat är vanligt och de preparat Bellakliniken använder är väl beprövade. Risken för biverkningar och komplikationer är överlag mycket liten.

 

Profhilo

Profhilo är en filler som består av hyaluronsyra, ett kroppseget ämne. Risken för biverkningar är sällsynt och mycket liten. Vanligast är en lätt rodnad och svullnad vid injektionsstället, ömhet och blåmärken, som oftast avtar inom ett par dagar. Det finns också en liten infektionsrisk.

Vector 34 (3)-svg

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Profhilo

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om Profhilo

Profhilo

Profhilo

Hur går proceduren till?

Proceduren inleds med applicering av en bedövningssalva för att minimera obehaget. Därefter injiceras Profhilo strategiskt i huden baserat på en individuell behandlingsplan som du och din sjuksköterska har utformat tillsammans. Denna plan tar hänsyn till dina specifika behov och önskemål för att uppnå optimala resultat. Behandlingen är relativt snabb och tar vanligtvis inte mer än 30 minuter från start till slut.

Kommer jag att ha ont efter behandlingen?

Efter behandlingen kan vissa patienter uppleva mindre obehag såsom lätt rodnad eller blåmärken vid injektionsställena. Dessa symtom är dock vanligtvis milda och temporära. De kan lätt döljas med smink och försvinner oftast inom några dagar. Det är viktigt att komma ihåg att varje persons reaktion på behandlingen kan variera, men allvarliga smärtor är ovanliga.

Hur länge håller resultatet?

Effekterna av en Profhilo-behandling är långvariga men inte permanenta. I genomsnitt kan du förvänta dig att njuta av de förbättrade hudkvaliteterna i cirka sex månader. Resultatets varaktighet kan påverkas av faktorer som din hudtyp, ålder och livsstil. För att bibehålla de uppnådda resultaten över tid kan det rekommenderas med uppföljande behandlingar. Genom att upprepa behandlingen när effekterna börjar avta kan du kontinuerligt njuta av en fräschare och mer ungdomlig hud.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss