Profhilo

Ökad lyster och fasthet med Profhilo

Profhilo behandlingen motverkar ålderstecken genom att strama upp och återställa fuktbalansen i din hud.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Profhilo består av hylauronsyra

Efterhand som vi blir äldre blir huden också torrare och behovet av fukt ökar. Vid en Profhilo-behandling tillförs det naturliga ämnet hyaluronsyra genom injektioner och bidrar till att huden får ökad lyster.

En riktig fuktboost för torr hud

 

Förutom i ansiktet är det vanligt att använda Profhilo för att tillföra fukt till områden som hals, dekolletage, armar och händer. När injektionerna gjorts sprids hyaluronsyran under din hud och sätter igång flera positiva processer. Profhilo fyller inte, utan stramar i stället upp din hud.

Effektivt

 

Man kan uppleva ett omedelbart resultat efter behandlingen, men den riktiga effekten syns efter fyra veckor. Då kan man också göra om behandlingen för att effekten ska bli mer kraftfull och därefter håller det sig i ca sex månader.

Profhilo

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Mia-injektionssköterska

Möt din sjuksköterska

Mia har jobbat som injektionssjuksköterska inom skönhetsbranschen sedan 2012. Mia har ett genuint intresse för skönhet. Hon är mjuk och inkännande och ser hela människan.

Mia-injektionssköterska

Mia Vasilevska Nordquist

Leg Sjuksköterska / Injektionssjuksköterska

Behandlingsprocessen

Behandlingen

Konsultation

När du kommer till oss första gången görs en konsultation tillsammans med din injektionssjuksköterska, antingen personligen eller via mejl. Efter det bokar du din behandling.

Undersökning

Sjuksköterskan tittar på din hud och tillsammans diskuterar ni dina önskemål och förväntat resultat.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om hur behandlingen går till och vad du bör tänka på. Om du bestämmer dig för en injektion kan den ges direkt.

Behandlingen

Behandlingen

Om du vill kan du få en bedövningssalva före behandlingen. Sedan injicerar sjuksköterskan produkten i den mängd och på det område som ni kommit överens om. Behandlingen tar högst 30 minuter.

Tiden efter

Så mår du efteråt

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Risker injektioner

Injektionsbehandlingar med tillfälligt resultat är vanligt och de preparat Bellakliniken använder är väl beprövade. Risken för biverkningar och komplikationer är överlag mycket liten.

 

Profhilo

Profhilo är en filler som består av hyaluronsyra, ett kroppseget ämne. Risken för biverkningar är sällsynt och mycket liten. Vanligast är en lätt rodnad och svullnad vid injektionsstället, ömhet och blåmärken, som oftast avtar inom ett par dagar. Det finns också en liten infektionsrisk.

Vector 34 (3)-svg

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Profhilo

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om Profhilo

Profhilo

Profhilo

Hur går proceduren till?

Först administrerar vi en bedövningssalva. Sedan injiceras Profhilo i den mängd och på det sätt som du kommit överens med din sjuksköterska om. Behandlingen är klar på ca 30 minuter.

Kommer jag att ha ont efter behandlingen?

En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

Hur länge håller resultatet?

Resultatet håller i ca 6 månader.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss