Man

Vi förändrar mer än ditt utseende

Bellakliniken vänder sig självfallet både till kvinnor och män, där många av våra operationer och behandlingar är uppskattade av män i alla åldrar. Våra manliga kunder vänder sig till oss för allt från fettsugning och ansiktskorrigeringar till hud- och kroppsbehandlingar såsom CoolSculpting.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Våra tjänster

CoolSculpting

CoolSculpting är en ledande icke-kirurgisk metod för att bli av med envisa fettdepåer genom frysning. Behandlingen är mycket effektiv och säker och ger ett permanent och fint resultat.

Bukplastik

Hud har lättare att expandera än att dra ihop sig. Bukplastik innebär att överskottshud mellan naveln och nedre delen av buken avlägsnas. Ingreppet är vanligt efter viktnedgång.

Fettsugning

Som en överlevnadsmekanism lagrar kroppen mer fett på vissa ställen än andra, vilket varierar från person till person. Trots att vi går ner i vikt kan det vara svårt att punktvis bli av med överskottsfett. Vi hjälper dig.

Ansiktslyft

Hyns elasticitet och underhudsfett minskar under årens lopp. Kombinationen gör att rynkor, hängiga kinder, djupa veck och en generell utsuddning av ansiktsdragen gärna uppstår. Vi kan hjälpa dig.

Fettsugning haka och hals

Dubbelhaka uppstår när fett samlas under hakan. Det kan drabba alla och blir vanligare ju äldre vi blir. Med hjälp av fettsugning kan vi hjälpa dig att få en skarpare profil.

Pannlyft

Det är helt naturligt att vi får förändringar i pannan och runt ögonen när vi blir äldre. Att huden i pannan förlorar sin elasticitet gör att ögonbrynen sjunker. Vi kan hjälpa dig.

Ögonlocksplastik

Om dina ögonlock hänger kan du exempelvis upplevas som tröttare än du känner dig. Det kan även förminska ditt synfält. Genom ögonlocksplastik minskar vi ditt hudöverskott.

Påsar under ögonen

Det man brukar kalla “påsar under ögonen” beror på att hudens elasticitet minskar över tid och att fett lättare kan bukta fram och synas. Vi hjälper dig att få en piggare blick.

Vill du veta mer?

Dina unika behov

Det finns mycket som är populärt bland våra manliga kunder, bland annat CoolSculpting, där vi fryser bort fettceller på utvalda områden, eller de mer klassiska fettsugningsteknikerna.

Bukplastik och ögonlocksplastik också vanliga ingrepp bland män. Ingen operation är för stor eller för liten. Oavsett om du vill behandla dina rynkor, göra ett fullt bodylift eller få hjälp med gynekomasti fokuserar vi alltid på dina unika behov – från konsultation till genomförande av operation.

Risker Plastikkirurgi

Liksom vid alla operationer finns det vid plastikkirurgiska ingrepp alltid risker för komplikationer och biverkningar. De vanligaste medicinska riskerna är infektion och blödning, men det finns också en estetisk risk att resultatet inte motsvarar förväntan. Det är viktigt att man som patient är medveten om och accepterar de risker som finns och att man väger riskerna mot de fördelar man ser för att kunna ta ett välgrundat beslut.

Medicinska risker

Vi övervakar våra patienter noga timmarna efter operation och åtgärdar eventuella medicinska komplikationer som infektioner och blödningar med hjälp av antibiotika och blodstillande kompressionsförband. Tillfälliga blåmärken vid operationsområdet är vanliga under de första dygnen och vid bukplastik kan också vätskeansamling förekomma. Känselförändringar eller risker vid narkos är beroende av hälsotillstånd och diskuteras vid konsultationsbesöket. Sannolikheten att drabbas av allvarliga hälsokomplikationer vid plastikkirurgi är mycket ovanligt.

Estetiska risker

Det upplevda resultatet av ett plastikkirurgiskt ingrepp är personligt. Missnöje med assymetri och ärr som är mer framträdande än förväntat förekommer. Den slutliga bedömningen av resultatet görs efter ett år. Fula ärr kan oftast åtgärdas, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar.