Kärlbehandling med Nd:YAG

Motverka synliga blodkärl med den banbrytande kärlbehandling - Nd:YAG

Det krävs cirka 2–5 behandlingar med minst åtta veckors intervall för ett önskvärt resultat. Antal behandlingar är väldigt individuellt. Vi ger dig råd för just din hud men du bestämmer själv hur många gånger du vill behandlas.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

Kärlbehandling med Nd:YAG-laser är utvecklad för att ta bort lite större kärl som mäter upp till 4 mm i diameter. Med denna metod kan vi t ex behandla tydliga kärl i ansiktet, spindelkärl och ytliga kärl på benen.

Antal behandlingar

Det krävs cirka 2–5 behandlingar med minst åtta veckors intervall för ett önskvärt resultat. Antal behandlingar är väldigt individuellt. Vi ger dig råd för just din hud men du bestämmer själv hur många gånger du vill behandlas.

Kärlbehandling med Nd:YAG

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2016. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat genom personliga behandlingsplaner.

Evelina

Evelina Persson

Auktoriserad Hudterapeut

Behandlingsprocess

Behandlingen

Att tänka på inför

Du ska inte ha solat, varken utomhus eller i solarium, på minst 4 veckor innan behandlingen. Även brun- utan-solkrämer och solduschar ska undvikas. Detta gäller även under den period då du behandlas regelbundet. Risken för att bränna huden ökar nämligen ju mer pigment du har.

Rekommendation

Personer med mörk hudfärg rekommenderar vi inte till någon behandling eftersom risken att bränna huden är större än chansen att få ett bra resultat. Vi behandlar heller ej gravida eller ammande kvinnor.

Behandlingen

Metod

Kärlbehandling med Nd:YAG-laser fungerar genom att ljus skickas iväg från munstycket och genom hudytan. Ett intensivt ljus skapas och dras till blodkärlet vilket leder till att det drar sig samman. Behandlingen kräver ingen bedövning men man kan uppleva en tillfällig värm snärt när lasern träffar huden.

 

Tiden efter

Dagarna efter

Det kan bli en rodnad eller gulbrun strimma längs kärlet men detta försvinner i regel efter några dagar. Du kan återgå till ditt arbete direkt efter behandlingen. Det är däremot viktigt att undvika träning och massage upp till tre dagar efter behandlingstillfället. I övrigt kommer du att få personliga råd kring vad du bör tänka på.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Kärlbehandling med Nd:YAG

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss