Bröstlyft

Det vanligaste skälet för bröstlyft är att man tycker att bröst har blivit för hängiga. Efter graviditet kan brösten minska eller förlorar sin form. Tycker du att de blivit slappa och hängiga, till exempel efter amning, kan det vara lämpligt med ett bröstlyft.

INFÖR

Du träffar din kirurg under en konsultation då vi går igenom dina önskemål och förväntningar. Vi berättar mer ingående om hur ett bröstlyft går till och går igenom vad du bör tänka på. För att kunna anpassa operationen efter dina förutsättningar gör vi en allmän hälsokontroll och undersökning då vi även kommer överens om alla detaljer kring ingreppet.

EFTER

Efter operationen bär du en sport-bh, som du får av Bellakliniken, dygnet runt i två månader för att resultatet av ditt bröstlyft ska bli så bra som möjligt. Därefter ska denna bh användas dagtid under cirka två månaders tid.

Vanligtvis har man inte så ont efter ett bröstlyft; Panodil och Ipren är i regel tillräckligt som smärtlindring. I början kan du få nedsatt känsel i brösten men den kommer tillbaka gradvis. Räkna med att vara sjukskriven i upp till tre veckor och undvik att göra tunga lyft under de första månaderna efter operationen. Om du har ett arbete utan tunga lyft kan du återgå till ditt arbete så fort du orkar.

FAKTA & PRIS BRÖSTLYFT

  • Operationstid: Ca 1 timme
  • Sjukskrivning: 1-3 veckor
  • Slutkontroll: 3 månader
  • Bedövning: Narkos
  • Läkningskontroll: 2 veckor
  • Pris: 34 000 kr
Boka konsultation

FINANSIERA DIN OPERATION MED

Vi samarbetar med Medical Finance som erbjuder vårdfinansiering. Läs mer om villkoren på deras hemsida.
Gå direkt till ansökningsformuläret.

Det går även bra att kontakta kundtjänst på nummer: 020-51