Silikonbröst

Silikonbröst med Motiva Implantat

Det kan finnas många anledningar till varför man vill göra en bröstförstoring. Det kan röra sig om att man upplever att brösten är för små, tappat formen eller blivit slappa efter en viktnedgång eller graviditet.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Behandlingen

Motiva implantaten innehåller 100% silikon och i och med detta så har de en bristningshastighet på enbart 0,1%. Motiva implantaten är CE-märkta av EU och är dessutom livstidsgaranterade med hänsyn till läckage. Risken för kapselbildning av silikonbröst med Motiva implantat ligger på endast 1-2 %.

Hög kvalité

Det finns ett flertal tillverkare av bröstimplantat i världen. Det är inte helt lätt att som patient skaffa sig en uppfattning om vilka implantat som är bäst. Det kan nämligen vara stora skillnader på både kvalité, innehåll, storlek och form. För att göra det enklare för dig har vi valt att arbeta med Motiva implantat eftersom dessa håller högsta kvalitet. Dessa implantat är oerhört flexibla och anpassningsbara

 

och de lämpar sig bra till många olika kroppstyper. Motiva implantat har funnits som varumärke sedan 2001 och numera är det drygt 400 000 kvinnor runt om i världen som har silikonbröst med Motiva implantat. Många kvinnor upplever att en av de största fördelarna med Motiva är att de upplevs som väldigt naturtrogna och har en rund, mjuk och följsam form.

Silikonbröst

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Möt vår kirurg

Hur en bröstförstoring går till på Bellakliniken

Konsultationen

Genomgång och kontroll

Först får du träffa din kirurg och tillsammans går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Efter det genomförs en allmän hälsokontroll.

Storlek

Efter hälsokontrollen utför kirurgen en noggrann undersökning av bröst och bröstkorg för att kunna ge dig individanpassade rekommendationer efter dina förutsättningar. Därefter får du prova olika storlekar av BH.

Information

Avslutningsvis berättar vi mer ingående om hur ingreppet går till och vad du bör tänka på både inför och efter en eventuell operation. Efteråt går du hem och tar ditt beslut i lugn och ro.

Operationsdagen

Mottagandet

När du kommer till oss på operationsdagen möter vi dig i dörren och leder dig till operationssalen. När du känner dig redo påbörjar vi ingreppet.

Operationen

Först administrerar vi narkos. Efter att du somnat lägger vi små diskreta snitt i armhålan, för in implantaten och syr igen. Bröstförstoringen är färdig på en timme.

Uppvaknandet

När du vaknar från narkosen finns vi vid din sida. Beroende på vad du har bestämt dig för åker du antingen hem samma dag eller spenderar natten hos oss i eget rum. Där tar våra sjuksköterskor hand om dig och väcker dig med frukost på sängen.

Tiden efter

Så mår du efteråt

Brösten kommer att kännas spända och uppsvällda men det går över inom loppet av ett par veckor.

Läkningsprocess och förhållningsråd

Förbered gärna skjuts dagen efter operationen. Inför din hemgång kommer du att få tips och råd som är viktiga för läkningsprocessen. För att resultatet ska bli så bra som möjligt får du en bygel-BH med ett elastiskt bröstband som ska bäras dygnet runt i 2-6 veckor. Vi rekommenderar att någon hjälper dig i hemmet de första dagarna och att du sjukskriver dig 4 veckor efter operationen. Om du skulle känna dig redo kan du återgå till jobbet innan dess – så länge jobbet inte inkluderar tunga lyft.

Återbesök och kontroller

Efter två veckor utförs en läkningskontroll där eventuella stygn tas bort. Tre månader senare träffas vi igen för en slutkontroll. Om behovet mot förmodan då skulle finnas kan en eventuell justering göras enligt överenskommelse.

Risker Plastikkirurgi

Liksom vid alla operationer finns det vid plastikkirurgiska ingrepp alltid risker för komplikationer och biverkningar. De vanligaste medicinska riskerna är infektion och blödning, men det finns också en estetisk risk att resultatet inte motsvarar förväntan. Det är viktigt att man som patient är medveten om och accepterar de risker som finns och att man väger riskerna mot de fördelar man ser för att kunna ta ett välgrundat beslut.

Medicinska risker

Vi övervakar våra patienter noga timmarna efter operation och åtgärdar eventuella medicinska komplikationer som infektioner och blödningar med hjälp av antibiotika och blodstillande kompressionsförband. Tillfälliga blåmärken vid operationsområdet är vanliga under de första dygnen och vid bukplastik kan också vätskeansamling förekomma. Känselförändringar eller risker vid narkos är beroende av hälsotillstånd och diskuteras vid konsultationsbesöket. Sannolikheten att drabbas av allvarliga hälsokomplikationer vid plastikkirurgi är mycket ovanligt.

Estetiska risker

Det upplevda resultatet av ett plastikkirurgiskt ingrepp är personligt. Missnöje med asymetri och ärr som är mer framträdande än förväntat förekommer. Den slutliga bedömningen av resultatet görs efter ett år. Fula ärr kan oftast åtgärdas, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Silikonbröst

Se prislistan för aktuella priser

Resultatet i fokus

Som kund till Bellakliniken kan du alltid vara trygg med de operationer som vi utför. Vi är specialister med lång erfarenhet, följer upp resultatet noga och gör justeringar vid behov.

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Frågor och svar om bröstförstoring

Frågor och svar om bröstförstoring

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar

Välkommen att ring eller mejla oss. Eller fyll i formuläret på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så fort vi får möjlighet.

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

Läs mer om oss