Säkra bröstoperationer med naturligt vackra resultat

BRÖSTOPERATION

på Bellakliniken

Utsidan och insidan hänger ofta ihop. Den som är missnöjd med sin kropp kan ofta känna en stor osäkerhet inför olika situationer i vardagen. En lösning för att råda bot på osäkerheten stavas estetisk plastikkirurgi, ett område vi på Bellakliniken är specialister inom. 

Bland annat utför vi utför en rad bröstoperationer med stor säkerhet och kunskap där dina önskemål alltid står i fokus. Resultaten av Bellaklinikens bröstoperationer har inte bara synts på utsidan, det har även gett många ett starkare självförtroende.

BRÖSTOPERATIONER VI ERBJUDER
bre
BRÖSTFÖRSTORING

Om du tycker att dina bröst är för små, eller för slappa, kan du låta göra en bröstförstoring. En bröstförstoring kan få dig att känna dig vacker både insidan och utsidan.

Bröstförstoring med silikonimplantat
är den vanligaste plastikkirurgiska
operationen i Sverige. Bellaklinikens
”geléhallonimplantat” har mycket god
kvalitet och är de säkraste på marknaden.

ovre_bodylift_kvinna_3
BRÖSTLYFT

I takt med olika skeenden i livet tappar brösten sin naturliga form. Det kan bero på ålder, amning eller viktminskning. Detta kan också leda till sämre självkänsla.

Ifall du är nöjd med storleken på dina bröst men tycker att de har förlorat den form du varit van vid kan ett bröstlyft vara ett sätt för dig att både återfå din naturliga form, och din självkänsla.

reduce
BRÖSTFÖRMINSKNING

Många upplever stora bröst som ett bekymmer. Tyngden gör att du kan få värk i rygg och kropp. Det kan försvåra möjligheterna att träna eller att hitta kläder som passar.

Stora bröst tenderar dessutom att vara hängiga och många upplever sina former som mindre attraktiva. En bröstförminskning kan få hela din kropp att må bra och ge dig självförtroendet tillbaka.