Bröstoperation

Säker bröstoperation med naturligt vackra resultat

Det kan finnas många anledningar till varför man vill göra en bröstförstoring. Det kan röra sig om att man upplever att brösten är för små, tappat formen eller blivit slappa efter en viktnedgång eller graviditet.

Våra Bröstoperationer

Bröstförstoring

Om du tycker att dina bröst är för små, eller för slappa, kan du låta göra en bröstförstoring. En bröstförstoring kan få dig att känna dig vacker både på insidan och utsidan.

Bröstlyft

I takt med olika skeenden i livet tappar brösten sin naturliga form. Det kan bero på ålder, amning eller viktminskning. Detta kan också leda till sämre självkänsla.

Bröstförminskning

Många upplever stora bröst som ett bekymmer. Tyngden gör att du kan få värk i rygg och kropp. Det kan försvåra möjligheterna att träna eller att hitta kläder som passar.

Silikonbröst

Bröstförstoring med bröstimplantat från Motiva är ett av de mest vanliga ingreppen som vi utför. Det kan finnas många orsaker till varför man vill göra en förstoring, t.ex. att man upplever att brösten är för små.

Behandlingar

Utsidan och insidan hänger ofta ihop. Den som är missnöjd med sin kropp kan ofta känna en stor osäkerhet inför olika situationer i vardagen. En lösning för att råda bot på osäkerheten stavas estetisk plastikkirurgi, ett område vi på Bellakliniken är specialister inom. Bland annat

utför vi utför en rad bröstoperationer med stor säkerhet och kunskap där dina önskemål alltid står i fokus. Resultaten av Bellaklinikens bröstoperationer har inte bara synts på utsidan, det har även gett många ett starkare självförtroende.