Coolsculpting / Fettfrysning

För en slankare form utan operation

CoolSculpting är en unik metod som skulpterar din kropp genom fettfrysning, helt utan kirurgiskt ingrepp, genom att på ett effektivt och säkert sätt frysa bort oönskat fett – för gott. Detta är en säker, effektiv och bekväm behandling. Normalt tar det 35–60 min och du kan läsa, arbeta eller till och med ta en tupplur under tiden. Det är kliniskt bevisat att metoden permanent eliminerar envisa fettdepåer med minst 20–25%. Behandlingen gör inte det minsta ont och du kan gå till jobbet direkt efteråt.

FÅ EN NY FORM DUBBELT SÅ SNABBT

På Bellakliniken får du tillgång till fler tider och även kortare behandlingstid eftersom vi nu har fler än en maskin. Det innebär också att vi nu kan utföra behandling på flera områden samtidigt.

En nyhet är CoolMini som innebär att vi även kan behandla mindre områden såsom dubbelhaka, armhåla och knä.

Det är enkelt att komma igång för att bli ditt nya, smalare jag. Första steget är att komma in till oss på en gratis konsultation, så vi kan berätta mer om CoolSculpting och CoolMini.

REDUCERAR ANTALET FETTCELLER

Det är skillnad på viktminskning och fettminskning. När du går ned i vikt blir fettcellerna mindre, men de försvinner inte. Antalet fettceller förändras inte. Istället är det cellernas storlek som ändras. Men med CoolSculpting minskar du antaltet fettceller och blir av med dem för gott. Därför är metoden optimal för dig som trots viktminskning och träning ännu inte är riktigt nöjd

PERMANENT RESULTAT MED COOLSCULPTING-FETTFRYSNING

Coolsculpting är effektivt, säkert och permanent. Fettceller är extremt känsliga för kyla. Genom en patenterad teknologi, Cryolipolysis, kyls fettlagret under huden ner kontrollerat så att fettcellerna fryser och dör. Annan hudvävnad påverkas inte. Kroppen transporterar sedan bort de döda cellerna på naturlig väg och fettlagrets tjocklek minskar gradvis. Processen ger en synbar och mätbar minskning av fett på den del av kroppen som har behandlats. Du kan se resultat redan efter tre veckor, men den mest dramatiska effekten får du efter en till fyra månader. När fettcellerna är borta, är de borta för alltid.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Ett munstycke placeras på det område som ska behandlas. Med hjälp av vacuum sugs fettlagret in lite i munstycket och två kylplattor aktiveras. Behandlingen gör inte ont, men ett visst obehag kan kännas när vacuumsuget börjar. Under behandlingen kan du sitta eller ligga bekvämt, läsa, arbeta med din laptop eller till och med ta en tupplur. Eftersom CoolSculpting är icke-kirurgisk kan du återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen. För bästa resultat behöver man oftast behandla 4–8 områden på kroppen.

VETENSKAP GARANTERAR SÄKERHET

CoolSculpting fettfrysning innehar patentet på den unika Cryolipolysis-teknologin. Behandlingen är godkänd av FDA-myndigheten i USA. Över 50 kliniska studier och publikationer visar metodens effektivitet och säkerhet*. Närmare två miljoner behandlingar har utförts världen över.

Fakta & pris coolsculpting

  • Behandlingstid: Ca 35-90 min
  • Sjukskrivning: Behövs ej
  • Bedövning: Ingen
  • Pris: Från 4 900 kr
  • Konsultation: 300 kr (avdrag vid bokning)
Boka konsultation