Coolsculpting / Fettfrysning

Frys bort envisa fettdepåer - För gott

CoolSculpting är en unik metod som skulpterar din kropp genom fettfrysning, helt utan kirurgiskt ingrepp, genom att på ett effektivt och säkert sätt frysa bort oönskat fett –

för gott. 

Behandlingen

För en slankare form utan operation

Unik metod

CoolSculpting är en unik metod som skulpterar din kropp genom fettfrysning, helt utan kirurgiskt ingrepp, genom att på ett effektivt och säkert sätt frysa bort oönskat fett – för gott. Detta är en säker, effektiv och bekväm behandling. Normalt tar det 35–60 min och du kan läsa, arbeta eller till och med ta en tupplur under tiden. Det är kliniskt bevisat att metoden permanent eliminerar envisa fettdepåer med minst 20–25%. Behandlingen gör inte det minsta ont och du kan gå till jobbet direkt efteråt.

Få en ny form dubbelt så snabbt

På Bellakliniken får du tillgång till fler tider och även kortare behandlingstid eftersom vi nu har fler än en maskin. Det innebär också att vi nu kan utföra behandling på flera områden samtidigt. En nyhet är CoolMini som innebär att vi även kan behandla mindre områden såsom dubbelhaka, armhåla och knä. Det är enkelt att komma igång för att bli ditt nya, smalare jag. Första steget är att komma in till oss på en gratis konsultation, så vi kan berätta mer om CoolSculpting och CoolMini.

Coolsculpting / Fettfrysning

Fakta & Pris

  • Behandlingstid: Ca 35-90 min
  • Bedövning: Ingen
  • Sjukskrivning: Behövs ej
  • Pris: Från fr. 4 900 kr
Boka konsultation

Nöjd
Kundgaranti

Garanterade resultat

Det är jätteviktigt för oss att våra kunder är nöjda. Vi ser till att din behandling följs upp och justeras om behovet skulle finnas.

Behandlingsprocess

Hur går Coolsculpting till?

Behandlingen

Ett munstycke placeras på det område som ska behandlas. Med hjälp av vacuum sugs fettlagret in lite i munstycket och två kylplattor aktiveras. Behandlingen gör inte ont, men ett visst obehag kan kännas när vacuumsuget börjar. Under behandlingen kan du sitta eller ligga bekvämt, läsa, arbeta med din laptop eller till och med ta en tupplur.

Efter

Eftersom CoolSculpting är icke-kirurgisk kan du återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen. För bästa resultat behöver man oftast behandla 4–8 områden på kroppen.

Vetenskap garanterar säkerhet

Patenterat och godkänt

CoolSculpting fettfrysning innehar patentet på den unika Cryolipolysis-teknologin. Behandlingen är godkänd av FDA-myndigheten i USA. Över 50 kliniska studier och publikationer visar metodens effektivitet och säkerhet*. Närmare två miljoner behandlingar har utförts världen över.

Efter ansiktslyft

Dagarna efter

I början kan du känna dig svullen och stel i ansiktet och du kommer eventuellt att ha blåmärken efter operationen. Det kan vara jobbigt den första tiden efter operation men du kommer att må mycket bättre så fort det börjar lägga sig. Vi rekommenderar att du är sjukskriven fram till ditt återbesök, vilket sker cirka två veckor efter din operation.

Förhållningsråd

Första veckan efter operationen kommer du att bära ett ansiktsbandage, dag och natt. Andra veckan bär du bandaget endast nattetid. Detta för att minska svullnaden. Annars ska du försöka att leva som du brukar. Du ska däremot undvika tunga lyft och det är viktigt att du avstår från rökning samt att du avvaktar med fysisk träning. Inför din hemgång kommer din doktor att ge dig tips och råd som är viktiga för din läkningsprocess.

Reducerar antalet fettceller

Det är skillnad på viktminskning och fettminskning. När du går ned i vikt blir fettcellerna mindre, men de försvinner inte. Antalet fettceller förändras inte. Istället är det cellernas storlek som ändras. Men med CoolSculpting minskar du antaltet fettceller och blir av med dem för gott. Därför är metoden optimal för dig som trots viktminskning och träning ännu inte är riktigt nöjd

Effektivt & Säkert

Coolsculpting är effektivt, säkert och permanent. Fettceller är extremt känsliga för kyla. Genom en patenterad teknologi, Cryolipolysis, kyls fettlagret under huden ner kontrollerat så att fettcellerna fryser och dör. Annan hudvävnad påverkas inte. Kroppen transporterar sedan bort de döda cellerna på naturlig väg och fettlagrets tjocklek minskar gradvis.

Permanent

Processen ger en synbar och mätbar minskning av fett på den del av kroppen som har behandlats. Du kan se resultat redan efter tre veckor, men den mest dramatiska effekten får du efter en till fyra månader. När fettcellerna är borta, är de borta för alltid.

Vanliga frågor & svar

Inför behandling

Vad innebär Coolsculpting/fettfrysning?

Coolsculpting är kort och gott en unik behandling som innebär att oönskade fettdepåer på kroppen fryses bort för gott.

Hur mycket av mina fettdepåer försvinner efter fettfrysning?

Det är kliniskt bevisat att en fettfrysningsbehandling eliminerar minst 20–25 % av fettdepåerna.

Finns det några biverkningar av fettfrysning?

Att göra en Coolsculpting är relativt fritt från biverkningar, till skillnad från en traditionell fettsugning. Observera dock att ömhet kan uppstå i behandlingsområdet ca 1–2 veckor efter behandlingen. Blåmärken kan också förekomma.

Gör behandlingen ont?

Nej, det är ingen smärta förknippad med fettfrysning, men det kan kännas lite obehagligt och dra lite i huden.

Har du fler frågor? Hör av dig till oss så kommer vi se till att försöka besvara din fråga så gott vi kan. Kontakta oss via vår kontaktsida, antingen vi mail eller telefon. Kontakta oss

PATIENTBERÄTTELSER

Ta Steget & Lev Lycklig

“När jag fick se mina nya bröst föll ett lugn över mig”

Om en vännina funderar på en skönhetsbehandling så skulle jag rekommendera Bellakliniken

“Jag hade inte velat ändra någonting.”

Jag vågar äntligen duscha på gymmet. Det jag är mest nöjd med är hur jag känner mig. Jag är mig själv igen.

“Hur upplever jag mig själv? Det är jag!”

Att få snyggare och större bröst var någonting jag velat länge det fanns som en daglig tanke under flera år.

Delbetala din behandling

Välj önskad lånenivå och avbetalningstid för att se avbetalningsplan

Lånenivå

10 000 kr

Avbetalning

10 mån