LPG - Behandling

Hjälper din kropp på mer än ett sätt

En LPG-behandling verkar genom en mekanisk djupverkande bindvävsmassage av en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet.

Behandlingen

En LPG-behandling verkar genom en mekanisk djupverkande bindvävsmassage av en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet.

Så går det till

LPG är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Tekniken består av ett munstycke med vakuumsug som lyfter in huden mellan roterande rullar som sedan masserar huden i olika rörelser. LPG är en dokumenterad, effektiv massage av bindväven som därmed ökar blodcirkulationen och fungerar lymfdränerande.

FDA-Godkänd

LPG är en unik och patenterad teknologi som utom att formar kroppen skapar välbefinnande i hela kroppen. LPG är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA. Vår LPG behandling på Bella Beauty i Helsingborg är FDA-godkänd. FDA är den amerikanska motsvarigheten till vårt Läkemedelsverk.

Behandlingsprocess

LPG-behandling efter Operation

Stöd efter operationer

LPG-behandlingar är även effektivt efter operationer, till exempel fettsugning. Stimuleringen av blodcirkulationen och syresättningen av huden bidrar till en effektivare läkning. Behandlingen förhindrar också ojämnheter under huden som kan uppstå efter en fettsugning.

Antal behandlingar

Inför en operation rekommenderas 3 behandlingar under veckan före operationen. Efter en operation och läkarens godkännande rekommenderas behandlingar 2–3 gånger i veckan. Sammanlagt 6–10 behandlingar. LPG är också ett utmärkt sätt att få bättre elasticitet i huden.

LPG-behandling efter Operation

Bra att veta

För att få så bra resultat som möjligt av behandlingen är det viktigt att undvika alkohol, rökning och vitt socker eftersom detta försämrar effekten av behandlingen. Vissa mediciner kan också påverka behandlingsresultatet, t ex blodförtunnande mediciner som Varan. Drick cirka 2 liter vatten om dagen vid dina behandlingstillfällen. Vi har även försäljning av cellulitkräm för hemmabruk, vilket ger en bättre effekt av behandlingen.

Efter ansiktslyft

Dagarna efter

I början kan du känna dig svullen och stel i ansiktet och du kommer eventuellt att ha blåmärken efter operationen. Det kan vara jobbigt den första tiden efter operation men du kommer att må mycket bättre så fort det börjar lägga sig. Vi rekommenderar att du är sjukskriven fram till ditt återbesök, vilket sker cirka två veckor efter din operation.

Förhållningsråd

Första veckan efter operationen kommer du att bära ett ansiktsbandage, dag och natt. Andra veckan bär du bandaget endast nattetid. Detta för att minska svullnaden. Annars ska du försöka att leva som du brukar. Du ska däremot undvika tunga lyft och det är viktigt att du avstår från rökning samt att du avvaktar med fysisk träning. Inför din hemgång kommer din doktor att ge dig tips och råd som är viktiga för din läkningsprocess.

Nöjd
Kundgaranti

Garanterade resultat

Det är jätteviktigt för oss att våra kunder är nöjda. Vi ser till att din behandling följs upp och justeras om behovet skulle finnas.

PATIENTBERÄTTELSER

Ta Steget & Lev Lycklig

“När jag fick se mina nya bröst föll ett lugn över mig”

Om en vännina funderar på en skönhetsbehandling så skulle jag rekommendera Bellakliniken

“Jag hade inte velat ändra någonting.”

Jag vågar äntligen duscha på gymmet. Det jag är mest nöjd med är hur jag känner mig. Jag är mig själv igen.

“Hur upplever jag mig själv? Det är jag!”

Att få snyggare och större bröst var någonting jag velat länge det fanns som en daglig tanke under flera år.

Delbetala din behandling

Välj önskad lånenivå och avbetalningstid för att se avbetalningsplan

Lånenivå

10 000 kr

Avbetalning

10 mån