Ansikte

Värna dina unika ansiktsdrag

Åldrandet är en del av livet och en kontinuerlig process. Att hudens elasticitet minskar med åldern är därför helt naturligt. För att bevara dina unika ansiktsdrag finns ett antal olika behandlingar att välja mellan.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Våra tjänster

Ansiktslyft

Hyns elasticitet och underhudsfett minskar under årens lopp. Kombinationen gör att rynkor, hängiga kinder, djupa veck och en generell utsuddning av ansiktsdragen gärna uppstår. Vi kan hjälpa dig.

Fettsugning haka & hals

Dubbelhaka uppstår när fett samlas under hakan. Det kan drabba alla och blir vanligare ju äldre vi blir. Med hjälp av fettsugning kan vi hjälpa dig att få en skarpare profil.

Läppförstoring

Läpparnas utseende kan påverka självkänslan och det är ytterst personligt vilken form man föredrar och trivs i. Permanent läppkirurgi är en säker metod att förändra dina läppar genom operation.

Pannlyft

Det är helt naturligt att vi får förändringar i pannan och runt ögonen när vi blir äldre. Att huden i pannan förlorar sin elasticitet gör att ögonbrynen sjunker. Vi kan hjälpa dig.

Ögonlocksplastik

Om dina ögonlock hänger kan du exempelvis upplevas som tröttare än du känner dig. Det kan även förminska ditt synfält. Genom ögonlocksplastik minskar vi ditt hudöverskott.

Påsar under ögonen

Det man brukar kalla “påsar under ögonen” beror på att hudens elasticitet minskar över tid och att fett lättare kan bukta fram och synas. Vi hjälper dig att få en piggare blick.

Öronplastik

Om du tycker att dina öron står ut för mycket, är ojämna eller har en oönskad form kan det påverka välbefinnandet. Vi hjälper dig gärna att justera öronen efter dina önskemål.

Halslyft

Med åldern förändras huden och din hals kan få ett annat utseende. Halsen kan även förändras efter kraftig viktminskning. Vi hjälper dig att få en mer definierad hak- och käklinje och ett yngre utseende.

Vill du veta mer?

Hud- och skönhetsbehandlingar

Vi erbjuder även många välgörande och effektiva hud- och skönhetsbehandlingar. Skonsamma metoder som hjälper dig till ditt vackraste jag, för både ansikte och kropp.

Risker Plastikkirurgi

Liksom vid alla operationer finns det vid plastikkirurgiska ingrepp alltid risker för komplikationer och biverkningar. De vanligaste medicinska riskerna är infektion och blödning, men det finns också en estetisk risk att resultatet inte motsvarar förväntan. Det är viktigt att man som patient är medveten om och accepterar de risker som finns och att man väger riskerna mot de fördelar man ser för att kunna ta ett välgrundat beslut.

Medicinska risker

Vi övervakar våra patienter noga timmarna efter operation och åtgärdar eventuella medicinska komplikationer som infektioner och blödningar med hjälp av antibiotika och blodstillande kompressionsförband. Tillfälliga blåmärken vid operationsområdet är vanliga under de första dygnen och vid bukplastik kan också vätskeansamling förekomma. Känselförändringar eller risker vid narkos är beroende av hälsotillstånd och diskuteras vid konsultationsbesöket. Sannolikheten att drabbas av allvarliga hälsokomplikationer vid plastikkirurgi är mycket ovanligt.

Estetiska risker

Det upplevda resultatet av ett plastikkirurgiskt ingrepp är personligt. Missnöje med asymetri och ärr som är mer framträdande än förväntat förekommer. Den slutliga bedömningen av resultatet görs efter ett år. Fula ärr kan oftast åtgärdas, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar.

Läs mer om oss