Ansiktsplastik & ansiktslyft

på Bellakliniken

Hela livet genomgår ansiktet och hyn förändringar på grund av ålder, arv och kost. En del vänder sig till oss för att de inte trivs med den
förändring som skett med hyn och ansiktet över åren, andra för att komma tillrätta med något som de vantrivts med under hela livet.

Våra ansiktsdrag utgör en stor del av den vi är och att utföra ansiktsplastik påverkar såväl vårt utseende som hur vi mår. Bellakliniken utför även ögonplastik för att ge dig en piggare blick men också för att åtgärda problem med exempelvis hängande ögonlock.

På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av olika slags ansiktsoperationer. Varje person är unik och oavsett anledning kan du vända dig till oss för hjälp.

LÄS MER & PRIS

Ansiktsbehandlingar vi erbjuder

Ansiktslyft

Ansiktslyft

Känner du inte riktigt igen dig i spegeln? Åldrandet går inte att stoppa. Att hudens elasticitet minskar med åldern är helt naturligt. Ett ansiktslyft kan dock sudda bort många år och få dig att känna dig piggare.

Ett ansiktslyft kan åtgärda rynkor, hängiga kunder eller påsar under ögonen och ger dig dina ungdomliga och naturliga drag tillbaka.

Läs mer
Haka & hals

Haka & hals

Dubbelhakor uppstår när fett samlas under hakan och är sällan smickrande. Både överviktiga och smala personer kan få dubbelhaka, men det blir vanligare med stigande ålder. Genom en operation kan du få din profil tillbaka igen, med väldigt bra resultat. Vilken typ av operation vi gör beror på dina förutsättningar, som hudstruktur och ålder.

Läs mer
Läppförstoring

Läppförstoring

Hur ser vackra läppar ut? Det är bara du själv som kan svara på den frågan. Oavsett kanske det är så att du vill rätta till något du vantrivs med, eller bara få just det utseende som passar din personlighet.

Genom en läppförstoring kan vi både öka fylligheten och förbättra konturen på dina läppar.

Läs mer
Pannlyft

Pannlyft

När vi blir äldre förlorar huden i pannan sin elasticitet och ögonbrynen sjunker. För att hålla ögonbrynen uppe lyfter vi med pannas muskler – vilket på sikt ger veck i pannan. Rynkor mellan ögonen får vi när vi kisar mycket.

Rynkor och djupa veck gör att vi kan se trötta och allvarliga ut. Vid ett pannlyft sträcks muskulaturen och huden uppåt så att vecken och rynkorna slätas ut. På så vis kan du återfå ett piggt och ungdomligt utseende.

Läs mer
Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik

Ögonen är det första vi ser och alla vill vi möta världen med glada pigga, ögon. Men om dina ögonlock hänger kan dina ögon se både trötta och mindre ut. Samma trista effekt har påsar under ögonen.

Ögonlocksplastik råder effektiv bot på dessa drag, som ofta kommer med stigande ålder. Bellakliniken har stor erfarenhet av ögonlocksplastik, både mot hängande ögonlock och påsar runt ögonen.

Läs mer
Påsar under ögonen

Påsar under ögonen

Ögonen spelar en viktig roll för helhetsintrycket. Om du har påsar under ögonen kan du uppfattas som både äldre och tröttare än du känner dig. Att partiet kring ögonen förändras med tiden är naturligt, men det kan vara besvärande och påverka självförtroendet.

På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av att behandla påsar under ögonen – som tillhör ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen.

Läs mer
Öronplastik

Öronplastik

Öron är en del av utseendet som man oftast inte lägger märke till. Men i vissa fall kan de vara framträdande och personer med avvikande öron tror ofta att just öronen är det som andra ser direkt.

Anledningen till att man inte trivs med sina öron kan vara flera. De har till exempel en ovanlig form eller står ut från huvudet.
Med öronplastik går det både att omforma öronen och korrigera deras placering så att du kan återfå ditt självförtroende.

Läs mer
Hudbehandlingar ansikte

Hudbehandlingar ansikte

På Bellakliniken har vi flera olika hudbehandlingar för ansiktet beroende på dina behov. Vi kan behandla rynkor med botox såväl som grovkornig hud eller ärr från acne med dermapen.

Vi kan också göra injektionsbehandlingar ifall du vill definiera eller fylla ut visa konturer i ditt ansikte.

Läs mer
Botox

Botox

Rynkor i ansiktet, pannan och på halsen beror dels på att huden åldras, dels på grund av muskelöveraktivitet. I de fall när muskelöveraktiviteten är den övervägande orsaken är en botulinumtoxinbehandling, mer känd som botox, ett utmärkt alternativ.

Botox verkar genom att förlama musklerna under rynkorna varvid huden slätas ut. Effekten kommer successivt under några dagar och sitter i cirka sex månader.

Läs mer
Carboxy

Carboxy

Carboxy-terapi har utropats som det
största genombrottet för estetiska
behandlingar sedan Botox.

Hudbristningar och ärr har länge varit svåra att reducera, men nu finns äntligen ett enkelt och effektivt sätt att reducera bristningar och ärr i stort sett helt och hållet.

Läs mer
Juvederm och restylane

Juvederm och restylane

Juvederm och Restylane är två sorters gel med hyaluronsyra som injiceras under huden för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet.

Hyaluronsyra är en substans som finns naturligt i kroppen. När vi blir äldre minskar produktionen av vår naturliga hyaluronsyra. En injektionsbehandling ersätter den förlorade volymen och ger dig en naturlig förbättring.

Läs mer
Dermapen

Dermapen

Dermapen är det senaste genombrottet
inom hudföryngringstekniker.

Dermapen är effektivt mot grovkornig hud eller acneärr och fräschar upp och ger din hud lyster igen. Behandlingen
fungerar bra på alla olika sorters
hudtyper. Du ser resultat redan efter
en behandling, men mer varaktigt
resultat sker efter 4-6 behandlingar

Läs mer