Ansikte

Värna om dina unika ansiktsdrag

Åldrandet går inte att stoppa. Att hudens elasticitet minskar med åldern är helt naturligt. Då kan det passa bra med en ansiktsbehandling.

 

Våra ansiktsbehandlingar

Ansiktslyft

Känner du inte riktigt igen dig i spegeln? Åldrandet går inte att stoppa. Att hudens elasticitet minskar med åldern är helt naturligt. Ett ansiktslyft kan dock sudda bort många år och få dig att känna dig piggare.

Haka & Hals

Dubbelhakor uppstår när fett samlas under hakan. Det drabbar överviktiga och smala personer samt blir vanligare med stigande ålder. Genom en operation kan du få din profil tillbaka igen, med väldigt bra resultat.

Läppförstoring

Hur ser vackra läppar ut? Det är bara du själv som kan svara på den frågan. Oavsett kanske det är så att du vill rätta till något du vantrivs med, eller bara få just det utseende som passar din personlighet.

Pannlyft

Rynkor och djupa veck gör att vi kan se trötta och allvarliga ut. Vid ett pannlyft sträcks muskulaturen och huden uppåt så att vecken och rynkorna slätas ut. På så vis kan du återfå ett piggt och ungdomligt utseende.

Ögonlocksplastik

Om dina ögonlock hänger kan dina ögon se både trötta och mindre ut. Samma trista effekt har påsar under ögonen. Ögonlocks-plastik råder effektiv bot på dessa drag, som ofta kommer med stigande ålder.

Påsar under ögonen

Att partiet kring ögonen förändras med tiden är naturligt, men det kan vara besvärande och påverka självförtroendet. På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av att behandla påsar under ögonen.

Öronplastik

Anledningen till att man inte trivs med sina öron kan vara flera. De har till exempel en ovanlig form eller står ut från huvudet. Med öronplastik går det både att omforma öronen och korrigera deras placering.

Behandlingar

Hela livet genomgår ansiktet och hyn förändringar på grund av ålder, arv och kost. En del vänder sig till oss för att de inte trivs med den förändring som skett med hyn och ansiktet över åren, andra för att komma tillrätta med något som de vantrivts med under hela livet.

Våra ansiktsdrag utgör en stor del av den vi är och att utföra ansiktsplastik påverkar såväl vårt utseende som hur vi mår. På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av olika slags ansiktsoperationer. Varje person är unik och oavsett anledning kan du vända dig till oss för hjälp.