Injektionsbehandlingar

Hitta din bästa profil

Med hjälp av injektionsbehandlingar har du möjlighet att föryngra ditt utseende med naturliga medel. Genom en personlig konsultation med vår erfarna injektionssjuksköterska hittar vi den kombination som passar dig och dina önskemål bäst.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Våra tjänster

Läppinjektion

Läpparnas utseende kan påverka självkänslan och det är ytterst personligt vilken form man föredrar och trivs i. Om du har önskemål om få en fylligare form på dina läppar är det ett bra alternativ att prova en temporär behandling.

Fillers

Fillers används för att omforma ansiktet inifrån genom injektion. En fillerbehandling skapar volym, bygger upp och förstärker med hjälp av hyaluronsyra och har en tillfällig effekt.

Rynkreducerande behandling

Genom en rynkbehandling med ett läkemedel som Botox får man de aktiva musklerna att slappna av. De vanligaste behandlingsområdena är rynkor mellan ögonen, rynkor i pannan eller ögonens utkanter.

Profhilo

Efterhand som vi blir äldre blir huden också torrare och behovet av fukt ökar. Vid en Profhilo-behandling tillförs det naturliga ämnet hyaluronsyra genom injektioner och bidrar till att huden får öka lyster.

Vill du veta mer?

Förbered din hud

För att få bästa möjliga resultat av din injektionsbehandling är det en fördel att förbereda din hud med god hudvård. Vi har ett flertal skönhetsbehandlingar och utarbetar gärna ditt personliga program.

Risker injektioner

Injektionsbehandlingar med tillfälligt resultat är vanligt och de preparat Bellakliniken använder är väl beprövade. Risken för biverkningar och komplikationer är överlag mycket liten.

Läs mer om riskerna med de olika injektionsbehandlingarna på respektive sida.

Vector 34 (3)-svg

Läs mer om oss