Vår Personal

Bellakliniken erbjuder förstklassig och högkvalitativ kirurgi

Bellakliniken är en modern klinik där det personliga bemötandet står i fokus.

Personalen har stor samlad erfarenhet av plastikkirurgi och andra estetiska behandlingar.

Om oss

Vi brinner för vårt jobb

Att utföra avancerade operationer kräver specialiserad personal med många olika funktioner.

Någon ska säga hej när du stiger innanför dörren och visa dig rätt. Någon ska se till att du har vad du behöver när du sover över och får en ordentlig frukost på sängen, och någon ska assistera vid operationer.

Alla vi som arbetar på Bellakliniken idag är specialiserade inom sitt område. Det är viktigt för oss att alla brinner för sitt jobb och är involverade i det som sker på kliniken. Från varje patientfall till verksamheten i stort.

Spela film
Tillbaka

Säkerhet & bekantskap

Bellaklinikens lokaler

I vackra lokaler mitt i centrala Helsingborg ligger Bellakliniken med mottagning och hudklinik. Operationer utförs i våra toppmoderna lokaler på plan 3 på Knutpunkten/Centralstationen (ingång en trappa upp från färjeläget) i Helsingborg.

Enkelt och diskret att parkera, vägg i vägg med hotell Marina Plaza. Som bonus har du en magnifik utsikt över Danmark och härliga Öresund i en av Helsingborgs mest unika lokaler. För att du ska trivas under din vistelse har vi skapat en miljö där du verkligen kan slappna av. Det är vackert, lugnt och du får ett rum med alla tänkbara bekvämligheter. Bellakliniken har den senaste tekniken inom kirurgi och följer de hårda krav som sjukvården ställer på oss som estetiska plastikkirurger i privat regi.