Carboxy

Hjälp din kropp att hjälpa sig själv

Hudbristningar och ärr har länge varit svåra att reducera. Nu finns äntligen ett enkelt och effektivt sätt att reducera bristningar och ärr i stort sett helt och hållet – Carboxy-terapi.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

Hjälp din kropp att hjälpa sig själv

Behandlingen

Hudbristningar och ärr har länge varit svåra att reducera, nu finns äntligen ett enkelt och effektivt sätt att reducera bristningar och ärr i stort sett helt och hållet – Carboxy-terapi.

Så går det till

Behandlingen går i korthet ut på att spruta in koldioxid under huden och på så sätt stimulera fettnedbrytning, cirkulation, syresättning och kollagenproduktion i området.

Stöd till kroppen

Carboxy-terapi är en metod som effektivt och skonsamt hjälper kroppen att själv reducera dess hudproblem.

Carboxy

Information

Du behöver inte bestämma dig idag, men varför inte börja med en konsultation?

Evelina

Möt din hudterapeut

Evelina är vår hudspecialist och har varit på kliniken sedan 2017. Hon kan allt om hudvård och brinner för att skapa långsiktiga goda resultat.

Evelina

Evelina Persson

Licensierad Hudterapeut

Behandlingsprocess

Behandlingen

Att tänka på

Du ska inte ha solat, varken utomhus eller i solarium på minst 4 veckor innan behandlingen. Även brun-utan-solkrämer och solduschar ska undvikas. Detta gäller även under den period då du behandlas regelbundet. Risken för att bränna huden ökar nämligen ju mer pigment du har.

Rekommendation

Personer med mörk hudfärg rekommenderar vi inte till någon behandling eftersom risken att bränna huden är större än chansen att få ett bra resultat. Vi behandlar heller ej gravida eller ammande kvinnor.

Behandlingen

Metod

Lasern fungerar genom att ljus skickas iväg från munstycket och söker efter pigment. De röda blodkropparna som finns i kärlen värms upp och förstörs permanent.

Tiden efter

Dagarna efter

Du kan bli svullen och få en rodnad på det behandlade området. Ibland kan man även få blåsor. Detta är inget farligt, och det läker oftast inom 10 dagar.

Kundrecensioner

Google Reviews
3.7

Pris

Carboxy

Fr. 500kr/behandling

Fr. 2 500kr för 6 st

Resultatet i fokus

Oavsett vad ditt behov är vill vi hjälpa och vägleda dig utifrån dina personliga förutsättningar. En behandling hos oss ger dig inte bara en skön och avkopplande stund utan framför allt ett synligt resultat, både på hud och kropp.

Google Reviews 4.1

Din trygghet

20 års erfarenhet

Medlem i SFEP

hero_woman2_v1Rityta-2 2 (2)

Vill du delbetala din behandling?

Kostnadsexempel

För ett lån på 50 000 kr med 0% i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr, blir den effektiva räntan 3,45%. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d v s 2 157 kr/månad.

Individuell räntesättning bestäms efter kreditprövning, f n 0 - 12,45%. Se räkneexempel ovan för mer info samt effektiv ränta.

OBS! Denna möjlighet gäller endast kunder som är bosatta i Sverige.

Välkommen till en klinik utöver det vanliga

Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är med trygghet. Du får en personlig kirurg som följer dig hela vägen. Allt för att du ska känna dig trygg och omhändertagen från vår första kontakt till den sista – eller nästa!

Vi möter dig i dörren och visar dig rätt, ser till att du har allt du behöver vid övernattning och serverar god frukost på sängen efter önskemål. När du lämnar Bellakliniken efter avslutad behandling finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor och kontrollera läkningsprocessen.

Välkommen till en vacker, hotellinspirerad miljö med havet som granne, där vi utför skönhetsoperationer i världsklass med målsättningen att du ska bli glad och nöjd med dina nya spegelbild – och trivas under din vistelse.

Har du något du vill förändra som vi kan hjälpa dig med?
Välkommen till vår klinik i centrala Helsingborg.

Google Reviews 4.1

Din trygghet