Boka tid på Bellakliniken

BOKA KONSULTATION HOS BELLAKLINIKEN

Om du funderar på att göra en operation bokar du först in en konsultation hos oss. Då träffar du en av våra plastikkirurger, Dr Johan Nordquist eller Dr Louise Vennegaard Mielke, och får berätta om dina önskemål och förväntningar med ett ingrepp. Du får veta mer ingående om hur det går till och vad du ska tänka på innan en operation.

Du kan boka in en konsultation här på webbplatsen. Klicka på önskat datum och tid, fyll i dina uppgifter och skicka in. Du får en bekräftelse på bokningen till den e-postadress du angivit.

Nyhet är att du nu även kan genomföra din konsultation via mail. Vänligen fyll i vårt bokningsformulär med personnummer, adress och telefonnummer eller skicka oss ett mail till konsultation@bellakliniken.com. Vi vill också veta din längd, eventuella mediciner, bilder framifrån och från sidan på t. ex byst samt en referensbild. För att veta vilken storlek på byst som önskas vill vi gärna att du mäter upp med ris i en strumpa till önskad mängd och storlek. Mät upp med dl mått. Kostnad för konsultation via mail är 300 kr, fakturan skickas hem till dig.

Om vi av någon anledning skulle behöva ändra din tid hör vi av oss till dig, annars ses vi på inbokat datum.

Du kan även ringa till vår växel och boka in en tid för konsultation med Dr Johan Nordquist eller Dr Louise Vennegaard Mielke eller någon av våra injektionssköterskor på telefon 042–14 66 40.

LÄS VÅRA PATIENTBERÄTTELSER