Boka tid på Bellakliniken

BOKA TID ELLER KONSULTATION HOS BELLAKLINIKEN

Om du funderar på att göra en operation bokar du först in en konsultation hos oss. Då träffar du en av våra plastikkirurger, Dr Johan Nordquist, Dr Tyge Tindholdt, eller Dr Andreas Svee, och får berätta om dina önskemål och förväntningar med ett ingrepp. Du får veta mer ingående om hur det går till och vad du ska tänka på innan en operation.

Du kan också boka alla våra behandlingar. Välj passande tid för fillers eller hudbehandlingar till någon av vår duktiga personal. Alla injektioner behandlas av leg. Sjuksköterskor.

Du kan boka in en konsultation här på webbplatsen. Klicka på ”VÄLJ TJÄNST” sedan på ”1 KONSULTATIONER KIRUGI” eller den behandling du önskar boka. Där efter på ”ALLA BEHANDLARE”. Välj önskad person och önskat datum och tid, fyll i dina uppgifter och skicka in.

NÄR DU TRYCKER PÅ KNAPPEN ”BOKA” SAMTYCKER DU TILL ATT VI FÅR LAGRA DINA PERSONUPPGIFTER I SYFTE ATT UPPRÄTTA ETT KUNDKORT. ALLT ENLIGT GDPR (GENERAL DATA PROTECTION REGULATION 2016/679) ALLMÄNNA DATASKYDDSFÖRORDNINGEN.

TÄNK PÅ ATT NÄR DU SOM KUND BLIVIT PATIENT HOS OSS GÄLLER ISTÄLLET HLSF-FS (1982:763) HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSLAGEN SAMT PDL (2008:355) PATIENT DATA LAGEN. VI BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER I ENLIGHET ATT KUNNA FÖLJA HLSF-FS SAMT PDL. 

Klicka på önskat datum och tid, fyll i dina uppgifter och skicka in. Du får en bekräftelse på bokningen till den e-postadress du angivit.

Nyhet är att du nu även kan genomföra din konsultation via mail. Vänligen skicka oss ett mail till konsultation@bellakliniken.com. Med personnummer, adress och telefonnummer. Vi vill också veta din längd, vikt och bröstkorgsvidd. Eventuella mediciner, bilder framifrån och från sidan på t. ex byst samt en referensbild.

För att veta vilken storlek på byst som önskas vill vi gärna att du mäter upp med ris i en strumpa till önskad mängd och storlek. Mät upp med dl mått. Kostnad för konsultation via mail är 300 kr, fakturan skickas hem till dig.

Om vi av någon anledning skulle behöva ändra din tid hör vi av oss till dig, annars ses vi på inbokat datum.

Du kan även ringa till vår växel och boka in en tid för konsultation med Dr Johan Nordquist, Dr Tyge Tindholdt eller någon av våra injektionssköterskor på telefon 042–14 66 40.

LÄS VÅRA PATIENTBERÄTTELSER