OBSERVERA ATT BOKNINGAR PÅ WEBBEN FÖR KONSULTATION ENDAST GÄLLER NYBESÖK. BESÖKET KOSTAR 500 kr.

Önskar du komma i kontakt med din kirurg efter din operation. Vänligen ring 042-14 66 40

INFO OM ATT BOKA KONSULTATIONSTID

Om du funderar på att göra en operation bokar du först in en
konsultation hos oss.

Då träffar du en av våra plastikkirurger och får berätta om dina önskemål och förväntningar med ett ingrepp. Du får veta mer ingående om hur det går till och vad du ska tänka på innan en operation.

Du kan boka in en konsultation här på webbplatsen. Observera att Ej avbokad konsultation debiteras.

Klicka på önskat datum och tid, fyll i dina uppgifter och skicka in. Du får en bekräftelse på bokningen till den e-postadress du angivit.

Nyhet är att du nu även kan genomföra din konsultation via mail. Kostnad för konsultation via mail är 300 kr, fakturan skickas hem till dig.

Skicka oss ett mail till konsultation@bellakliniken.com. Vänligen fyll i personnummer, adress och telefonnummer. Vi vill också veta din längd, vikt och eventuella mediciner. Skicka med bilder framifrån och från sidan på t. ex byst samt en referensbild. För att veta vilken storlek på byst som önskas vill vi gärna att du mäter upp med ris i en strumpa till önskad mängd och storlek. Mät upp med dl mått.

Du kan även ringa till vår växel

Ring och boka in en tid för konsultation med Dr Johan Nordquist eller någon av våra injektionssköterskor på telefon 042–14 66 40.