ESTETISK PLASTIKKIRURGI PÅ DINA VILLKOR

BODYLIFT

KIRURGI EFTER STOR VIKTNEDGÅNG

på Bellakliniken

Patienter som genomgår extrem viktnedgång efter obesitaskirurgi eller efter att ha bantat, genererar ofta ett generande hudöverskott i flera kroppsdelar tex övre och nedre delen av överkroppen samt armar och lår. Huden har en fantastisk förmåga att tänja sig i takt med att man går upp i vikt men efter stor viktuppgång är det sällan huden kan dra sig samman när man går ner i vikt igen. Det beror på att huden mister sin elasticitet.

Ved Bellakliniken har dr Tyge Tindholdthuvudansvar och specialkompetens för behandling av patienter, som har behov för hudkorrigerande ingrepp efter stor viktnedgång. Dr Tindholdt utför tex övre och nedre bodylift, bukplastik, rumplyft, braline back lift, överarms- och lårplastik. Du är välkommen till en konsultation hos dr. Tindholdt.

VIKTMINSKNING
nedre_bodylift_2
NEDRE BODYLIFT

Återskapa magen och rumpans ursprungliga utseende med ett nedre bodylift.

Operationen utförs som en kombination av bukplastik och rumplyft, där man tar bort ett cirkulärt hudöverskott på nedre delen av mage och rygg i en och samma seans. I regel utförs först bukplastik i ryggläge. Därefter utförs rumplyft i magläge.

ovre_bodylift_man_3
ÖVRE BODYLIFT - MÄN

Ett övre bodylift för män innebär:

  • uppstramning av huden mitt på ryggen
  • borttagning av hudveck på ryggen
  • uppstramning av huden mellan ryggen och bröstet
  • bröstuppstramning

Operationen utförs som en kombination av rygglyft och bröstuppstramning, där ett cirkulärt hudöverskott på mitten av ryggen och bröstet avlägsnas i en och samma seans.

ovre_bodylift_kvinna_2
ÖVRE BODYLIFT - KVINNOR

Ett övre bodylift för kvinnor innebär:

  • uppstramning av huden mitt på ryggen
  • borttagning av hudveck under BH-kanten
  • uppstramning av huden mellan ryggen och brösten
  • bröstlyft

Operationen utförs som en kombination av rygglyft och bröstlyft, där ett cirkulärt hudöverskott på mitten av ryggen och på bröstet avlägsnas i en och samma seans.