BELLAKLINIKEN VÄLKOMNAR DR. TYGE TINDHOLDT
VÅR EXPERT PÅ VIKTMINSKINING

Tyge_Tindholdt

MED LÅNG OCH STOR KUNSKAP INOM VIKTMINSKNING

Dr Tindholdt blev färdig läkare 1997 vid Köpenhamns Universitet. Efter AT och ett års kirurgisk tjänstgöring i Danmark valde han att flytta till Norge år 2000. Här fortsatte han sin ST i generell kirurgi fram till 2002 då han fick sin första plastikkirurgiska tjänst vid Sjukhuset Telemark. Efter vidareutbildning vid Rikshospitalet och Ullevål Sjukhus i Oslo tog han sin specialistexamen i plastikkirurgi 2005. Sedan dess har han arbetat som överläkare inom rekonstruktiv och kosmetisk kirurgi, offentligt samt i privat regi.

Parallellt med sitt dagliga arbete som plastikkirurg är han engagerad i forskning med fokus på bröstrekonstruktion och mikrokirurgisk teknik, ett arbete som han också doktorerat i 2013 vid Oslo Universitet. Han är författare och medförfattare till mer än 25 vetenskapliga artiklar och ett par kapitel i en amerikansk lärobok. Vidare har han undervisat medicinstudenter vid Oslo Universitetsjukhus samt framtida kollegor inom plastikkirurgi.

ERFARENHET

Hans senaste arbete är som överläkare på Aleris i Oslo. I sitt dagliga arbete har han fokus på kosmetisk kirurgi och hudkorrigeringar efter fetmaoperationer. Han har ett speciellt intresse av följande typer av behandling:

- bröstförstoring med silikonproteser

- bröstförstoring med eget fett

- bröstlyft

- bröstreduktion

- bröstrekonstruktion

- ansiktslyft

- endoskopiskt pannlyft (titthålsteknik)

- fettransplantation till ansikte

- CO2-laser ansikte

- övre och nedre ögonlocksplastik

- öronplastik

- fettsugning

- mage- och säteplastik

- övre och nedre bodylift

- braline back lift (rygglyft)

- överarm- och lårplastik

- botox och fillers

Operation_kropp

”Det är viktigt för mig att varje patient inte bara uppnår en estetisk förbättring men också ett naturligt resultat i förhållande till utseende och ålder. Det är helt avgörande för mig att mina patienter känner sig trygga och omhändertagna. Därför är noggrann patientinformation och uppföljning centrala element i min vardag som plastikkirurg”.

Dr. Tyge Tindholdt

 

FINANSIERA DIN OPERATION MED

medical-finance-logo

Vi samarbetar med Medical Finance som erbjuder vårdfinansiering. Läs mer om villkoren på deras hemsida.
Gå direkt till ansökningsformuläret
.

Det går även bra att kontakta kundtjänst på nummer: 020-51 62 00