LPG-BEHANDLING TRYGGT OCH SÄKERT

LPG-behandling

En LPG-behandling verkar genom en mekanisk djupverkande bindvävsmassage av en patenterad teknisk maskin som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet. LPG är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Tekniken består av ett munstycke med vakuumsug som lyfter in huden mellan roterande rullar som sedan masserar huden i olika rörelser. LPG är en dokumenterad, effektiv massage av bindväven som därmed ökar blodcirkulationen och fungerar lymfdränerande.

LPG är en unik och patenterad teknologi som utom att formar kroppen skapar välbefinnande i hela kroppen. LPG är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA. Vår LPG behandling på Bella Beauty i Helsingborg är FDA-godkänd. FDA är den amerikanska motsvarigheten till vårt Läkemedelsverk.

KOMBINERA LPG BEHANDLING MED OPERATION

LPG-behandlingar är även effektivt efter operationer, till exempel fettsugning. Stimuleringen av blodcirkulationen och syresättningen av huden bidrar till en effektivare läkning. Behandlingen förhindrar också ojämnheter under huden som kan uppstå efter en fettsugning.

Inför en operation rekommenderas 3 behandlingar under veckan före operationen. Efter en operation och läkarens godkännande rekommenderas behandlingar 2–3 gånger i veckan. Sammanlagt 6–10 behandlingar. LPG är också ett utmärkt sätt att få bättre elasticitet i huden.

BRA ATT VETA OM LPG

För att få så bra resultat som möjligt av behandlingen är det viktigt att undvika alkohol, rökning och vitt socker eftersom detta försämrar effekten av behandlingen. Vissa mediciner kan också påverka behandlingsresultatet, t ex blodförtunnande mediciner som Varan. Drick cirka 2 liter vatten om dagen vid dina behandlingstillfällen.Vi har även försäljning av cellulitkräm för hemmabruk, vilket ger en bättre effekt av behandlingen.

Fakta & pris lpg

  • Pris: 7 000 - 9 800 kr
Boka konsultation