Laserbehandling

Genom Superpulsad CO2-laser kan vi förändra sådant som vanlig behandling inte kan komma åt med ett väldigt bra resultat. Djupa och grova rynkor, ärr efter akne som gjort huden grov, pigmentfläckar eller födelsemärken är vanliga områden för denna form av laserbehandling.

REDUCERA RYNKOR MED LASERBEHANDLING

Hud med djupa skarpa rynkor som på övre läppen eller runt ögonen kräver oftast laserslipning för att få ett bra resultat. Med laserns intensiva pulserande ljus förångas vattnet i de ytliga hudcellerna utan att de underliggande cellerna skadas. På så sätt kan man, lager för lager, slipa sig ner till den nivån i huden där nybildningen av hudceller sker.

Det slipade området ska hållas fuktigt under den första veckan efter behandlingen, då du även måste hålla dig hemma. Efter en vecka till tio dagar har det bildats en ny fräsch och betydligt slätare hud. Till en början är den nya huden röd men bleknar inom loppet av några veckor. Efter tre månader kan man som regel börja sola försiktigt igen.

BEHANDLA MED LASER MOT AKNEÄRR

Ärr efter akne ger huden en grov struktur. Genom att slipa huden med laser kan ärren jämnas ut. Utstansade ärr avlägsnas kirurgiskt. Resultatet blir att groparna blir grundare och kanterna jämnare så att ljuset reflekteras bättre. Det ger huden ett friskare utseende.

PIGMENT OCH ÅLDERSFLÄCKAR

Pigment och åldersfläckar kan tas bort med en laser behandling. Du får lokalbedövning och pigmentförändringarna slipas effektivt bort.

Fakta & pris laserbehandling

  • Pris: 3 000 - 8 000:-
Boka konsultation