Bella man

Plastikoperationer och behandlingar för män

Män utgör den främsta kundkretsen inom flera av våra tjänster och behandlingar. Några av de mest populära områdena är vår unika metod CoolSculpting, där vi fryser bort fettceller på utvalda områden, eller de mer klassiska fettsugningsteknikerna. Inom estetisk plastikkirurgi är bukplastik och ögonlocksplastik också populärt bland män. Ingen operation är för stor eller för liten, oavsett om du vill behandla dina rynkor, göra ett fullt bodylyft eller få hjälp med gynekomasti. Bellakliniken ser alltid till att sätta dina unika behov i fokus, från konsultation till genomförande av operation.

BOKA KONSULTATION

Dessa plastikoperationer & behandlingar erbjuder vi

Coolsculpting

Coolsculpting

Tänk dig en behandling där du, utan operation, får bort oönskat fett – för gott!CoolSculpting är en unik metod som på ett säkert sätt fryser bort dina mest envisa fettdepåer. Huden och fettlagret sugs in i ett munstycke mellan två kylplattor. Huden påverkas inte, men fettcellerna fryser och dör. Behandlingen gör inte det minsta ont och du kan gå till jobbet direkt efteråt.

Läs mer
Bukplastik

Bukplastik

Du kanske har gjort fantastiska framsteg med viktminskning, eller blivit mamma, men känner dig ändå inte bekväm i din kropp eftersom huden inte har dragit ihop sig.

Huden är elastisk och anpassar sig snabbt efter vår kroppsstorlek, men det är inte alltid den har egen förmåga att minska igen. Vid en bukplastik stramas huden upp – med mycket bra resultat.

Läs mer
Fettsugning

Fettsugning

Fett tenderar att bita sig fast på flera platser på kroppen. Många är vi som stör oss på putmage, kärlekshandtag eller tjocka lår. Trots dieter och flitig träning kan det vara svårt att bli av med fettsamlingarna.

Idag är fettsugning ett mycket vanligt ingrepp för att bli kvitt lokala överviktskilon. Fettsugning kallas ofta skulptering eftersom vi kan ta fram kroppens naturliga former med ett jämt och fint resultat.

Läs mer
Ansiktslyft

Ansiktslyft

Känner du inte riktigt igen dig i spegeln? Åldrandet går inte att stoppa. Att hudens elasticitet minskar med åldern är helt naturligt. Ett ansiktslyft kan dock sudda bort många år och få dig att känna dig piggare.

Ett ansiktslyft kan åtgärda rynkor, hängiga kunder eller påsar under ögonen och ger dig dina ungdomliga och naturliga drag tillbaka.

Läs mer
Haka & hals

Haka & hals

Dubbelhakor uppstår när fett samlas under hakan och är sällan smickrande. Både överviktiga och smala personer kan få dubbelhaka, men det blir vanligare med stigande ålder. Genom en operation kan du få din profil tillbaka igen, med väldigt bra resultat. Vilken typ av operation vi gör beror på dina förutsättningar, som hudstruktur och ålder.

Läs mer
Pannlyft

Pannlyft

När vi blir äldre förlorar huden i pannan sin elasticitet och ögonbrynen sjunker. För att hålla ögonbrynen uppe lyfter vi med pannas muskler – vilket på sikt ger veck i pannan. Rynkor mellan ögonen får vi när vi kisar mycket.

Rynkor och djupa veck gör att vi kan se trötta och allvarliga ut. Vid ett pannlyft sträcks muskulaturen och huden uppåt så att vecken och rynkorna slätas ut. På så vis kan du återfå ett piggt och ungdomligt utseende.

Läs mer
Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik

Ögonen är det första vi ser och alla vill vi möta världen med glada pigga, ögon. Men om dina ögonlock hänger kan dina ögon se både trötta och mindre ut. Samma trista effekt har påsar under ögonen.

Ögonlocksplastik råder effektiv bot på dessa drag, som ofta kommer med stigande ålder. Bellakliniken har stor erfarenhet av ögonlocksplastik, både mot hängande ögonlock och påsar runt ögonen.

Läs mer
Påsar under ögonen

Påsar under ögonen

Ögonen spelar en viktig roll för helhetsintrycket. Om du har påsar under ögonen kan du uppfattas som både äldre och tröttare än du känner dig. Att partiet kring ögonen förändras med tiden är naturligt, men det kan vara besvärande och påverka självförtroendet.

På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av att behandla påsar under ögonen – som tillhör ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen.

Läs mer