Bella Man

Vi förändrar mer än ditt utseende

Våra behandlingar för män

Coolsculpting

Tänk dig en behandling där du, utan operation, får bort oönskat fett – för gott!CoolSculpting är en unik metod som på ett säkert sätt fryser bort dina mest envisa fettdepåer.

Bukplastik

Du kanske har gjort en stor viktminskning, eller blivit mamma, men känner dig ändå inte bekväm i din kropp eftersom huden inte har dragit ihop sig. Vid en bukplastik stramas huden upp – med mycket bra resultat.

Fettsugning

Idag är fettsugning ett mycket vanligt ingrepp för att bli kvitt lokala överviktskilon. Fettsugning kallas ofta skulptering eftersom vi kan ta fram kroppens naturliga former med ett jämt och fint resultat.

Ansiktslyft

Känner du inte riktigt igen dig i spegeln? Åldrandet går inte att stoppa. Att hudens elasticitet minskar med åldern är helt naturligt. Ett ansiktslyft kan dock sudda bort många år och få dig att känna dig piggare.

Haka & Hals

Dubbelhakor uppstår när fett samlas under hakan. Det drabbar överviktiga och smala personer samt blir vanligare med stigande ålder. Genom en operation kan du få din profil tillbaka igen, med väldigt bra resultat.

Pannlyft

Rynkor och djupa veck gör att vi kan se trötta och allvarliga ut. Vid ett pannlyft sträcks muskulaturen och huden uppåt så att vecken och rynkorna slätas ut. På så vis kan du återfå ett piggt och ungdomligt utseende.

Ögonlock

Om dina ögonlock hänger kan dina ögon se både trötta och mindre ut. Samma trista effekt har påsar under ögonen. Ögonlocks-plastik råder effektiv bot på dessa drag, som ofta kommer med stigande ålder.

Påsar under ögonen

Att partiet kring ögonen förändras med tiden är naturligt, men det kan vara besvärande och påverka självförtroendet. På Bellakliniken har vi stor erfarenhet av att behandla påsar under ögonen.

Behandlingar

Män utgör den främsta kundkretsen inom flera av våra tjänster och behandlingar. Några av de mest populära områdena är vår unika metod CoolSculpting, där vi fryser bort fettceller på utvalda områden, eller de mer klassiska fettsugningsteknikerna. Inom estetisk plastikkirurgi är bukplastik och ögonlocksplastik

också populärt bland män. Ingen operation är för stor eller för liten, oavsett om du vill behandla dina rynkor, göra ett fullt bodylyft eller få hjälp med gynekomasti. Bellakliniken ser alltid till att sätta dina unika behov i fokus, från konsultation till genomförande av operation.