Läppförstoring med eget fett

En läppförstoring med eget fett innebär bestående resultat. Det är en bra idé att prova en läppförstoring med Restylane eller Juvederm innan du genomgår en permanent läppförstoring med fett. På så sätt ser du hur resultatet blir och kan vara säker på att en permanent läppförstoring är något för dig.

SÅ GÅR EN LÄPPFÖRSTORING MED EGET FETT TILL

Vi hämtar fettet från knäets insida med en tunn fettsugningskanyl. Fettet läggs sedan in som små droppar i läpparna. Operationen sker under lokalbedövning och narkos. Ungefär 50 procent av fettcellerna överlever vid ingreppet. Därför måste man överfylla läpparna. 2–3 påfyllningar ingår i operationskostnaden.

INFÖR

Du träffar din kirurg under en konsultation då vi går igenom dina önskemål och förväntningar. Du får information om hur det går till och vi kommer överens om vilket alternativ som passar dig bäst. Om du har bestämt dig för en förstoring med fettimplantat bokar vi in en operationstid.

EFTER

Efter operationen kan du vila hos oss en stund och därefter går det bra att åka hem. Läpparna kan vara lite ömma och om du behöver får du med dig smärtstillande tabletter. Dina läppar kommer att vara svullna i 3-4 veckor efter operationen. Håll gärna huvudet högt de närmsta dagarna för att minska svullnaden.

Inför din hemgång kommer din läkare att ge dig tips och råd som är viktiga för din läkningsprocess.

Fakta & pris läppförstoring med eget fett

  • Behandlingstid: 1 timme
  • Sjukskrivning: 2-3 veckor
  • Slutkontroll: 3 månader
  • Bedövning: Narkos
  • Läkningskontroll: 6 veckor
  • Pris: 20 000 kr
Boka konsultation

Finansiera din operation med

Vi samarbetar med Medical Finance som erbjuder vårdfinansiering. Läs mer om villkoren på deras ansökningsformuläret.
Det går även bra att kontakta kundtjänst på nummer: 020-51 62 00