Läppförstoring med restylane eller juvederm

Den enklaste och billigaste metoden att förstora läppar, förbättra konturen och öka fylligheten är att lägga in Restylane eller Juvederm. Dessa består av en kroppsegen substans (hyaluronsyra) som är väldokumenterad och säker. Du behöver inte vara orolig för att du ska få en reaktion. När Restylane eller Juvederm injiceras får du fylliga läppar direkt med ett väldigt bra resultat.

INFÖR

Vid konsultationen träffar du vår plastikkirurg eller en sjuksköterska och vi går igenom dina önskemål och förväntningar. Du får information om hur behandlingarna går till och vi kommer överens om vilket alternativ som passar dig bäst. Om du har bestämt dig för Restylane/Juvèderm kan det ges direkt. Om du istället önskar förstoring med kroppseget fett bokar vi in en tid för operation.

UNDER

Inför injektionen använder vi en bedövningssalva som så önskas. Idag innehåller Restylane/Juvèderm lokalbedövningsmedel, därför är ingreppet inte särskilt smärtsamt. Vi injicerar Restylane/Juvèderm i läpparna efter dina önskemål om utseende och form. En lätt rodnad och blåmärke kan uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner efter några dygn.

EFTER

Eftersom Restylane eller Juvederm består av ett ämne som finns naturligt i kroppen bryts det ned och försvinner med tiden. Hur länge injektionen håller är individuellt men du kan räkna med att behöva upprepa behandlingen mellan var fjärde och var sjätte månad.

Fakta & pris läppförstoring med restylane/juvederm

  • Operationstid: Ca 20 minuter
  • Sjukskrivning: Nej
  • Hållbarhet: 3-6 månader
  • Bedövning: Lokalbedövning
  • Läkningskontroll: Nej
  • Pris: 3.000-3.600 kr.
Boka konsultation

Finansiera din operation med

Vi samarbetar med Medical Finance som erbjuder vårdfinansiering. Läs mer om villkoren på deras ansökningsformuläret.
Det går även bra att kontakta kundtjänst på nummer: 020-51 62 00