KROPPSPLASTIK PÅ BELLAKLINIKEN

Utsidan och insidan hänger ihop. Den som, av någon anledning, är missnöjd med sin kropp kan känna en stor osäkerhet. Osäkerheten kan skapa problem som påverkar vardagen.

Bellakliniken erbjuder estetisk plastikkirurgi. Resultaten av kirurgi som bukplastik eller annan kroppsplastik ger många ett starkare självförtroende. Vi utför en rad operationer med stor säkerhet och kunskap där dina önskemål alltid står i fokus. Bellakliniken är en av få kliniker i Sverige som erbjuder fettfrysning, CoolSculpting, en metod som fryser ditt fett permanent.

BOKA TID HÄR

COOLSCULPTING / FETTFRYSTNING

Tänk dig en behandling där du, utan operation, får bort oönskat fett – för gott! CoolSculpting, fettfrysning, är en unik metod som på ett säkert sätt helt enkelt fryser bort dina mest envisa fettdepåer. Behandlingen gör inte det minsta ont och du kan gå till jobbet direkt efteråt. Hemligheten är att fettceller är extremt känsliga för kyla. Fettfrysningen går till så att huden och fettlagret sugs in i ett munstycke mellan två kylplattor. Huden påverkas inte, men fettcellerna fryser och dör. Fettfrysning rekommenderar vi särskilt till dig som trots träning och dieter inte fått det resultat du vill ha. CoolSculpting är ett effektivt sätt att skulptera din kropp. Och när fettcellerna är borta, är de borta för alltid.

LÄS MER OM COOLSCULPTING

FETTSUGNING

På vissa platser på kroppen verkar fett bita sig fast. Ovh många är olycklig över sin putmage, sina kärlekshandtag eller tjocka lår. Trots dieter och flitig träning kan det vara svårt att bli av med fettsamlingen på magen, i midjan, på låren och underbenen, knäna eller halsen. Män kan få oönskade bröst. Men idag är fettsugning ett mycket vanligt ingrepp för att bli kvitt lokala överviktskilon. Fettsugning kallas ofta skulptering eftersom vi kan ta fram kroppens naturliga former med ett jämt och fint resultat. Allra bäst blir dock resultatet om du är någorlunda normalviktig. Med fettsugning kan vi ge dig en slankare, snyggare silhuett – en figur som du trivs med.

LÄS MER OM FETTSUGNING

BUKPLASTIK

Känns huden på magen några nummer för stor? Vid en bukplastik stramas huden upp – med mycket bra resultat. Du kanske har gjort fantastiska framsteg med viktminskning, eller blivit mamma, men känner dig ändå inte bekväm i din kropp eftersom huden inte har dragit ihop sig. Huden är elastisk och anpassar sig snabbt efter vår kroppsstorlek, men det är inte alltid den har egen förmåga att minska igen. Och de problemen som hudöverskott kan orsaka är ofta både fysiska och psykiska. Du kanske har svårt att hitta kläder som passar eller begränsas vid träning. Vårt mål är att du ska må bra och trivas med din kropp.

LÄS MER OM BUKPLASTIK