Bröstoperation på Bellakliniken

Utsidan och insidan hänger ihop. Den som, av någon anledning, är missnöjd med sin kropp kan känna en stor osäkerhet. Osäkerheten kan skapa problem som påverkar vardagen.

Bellakliniken erbjuder estetisk plastikkirurgi. Resultaten av en bröstoperation ger många ett starkare självförtroende. Vi utför en rad bröstoperationer med stor säkerhet och kunskap där dina önskemål alltid står i fokus.

BRÖSTFÖRSTORING

Det handlar om att du ska må bra och få känna dig vacker. Om du tycker att dina bröst är för små, eller för slappa, kan du låta göra en bröstförstoring. Bröstförstoring med silikonimplantat är den vanligaste plastikkirurgiska operationen i Sverige. Bellaklinikens ”geléhallonimplantat” har mycket god kvalitet och är de säkraste på marknaden. För att brösten ska få en vacker form lägger vi in implantatet under bröstmuskeln.

Vi på Bellakliniken är ensam i Sverige om att föra in implantat via armhålan med hjälp av titthålskirurgi, den så kallade Nordquisttekniken® som Dr Johan Nordquist tagit fram. Resultatet blir naturligt snyggt med osynliga ärr, och smärtan efter bröstoperationen är lindrigare än vid andra metoder för bröstförstoring.

Du har säkert önskemål om hur dina bröst ska se ut. Tillsammans med din kirurg går ni igenom dina förväntningar. Bröstens storlek brukar vara det som är svårast att bestämma, men efter en noggrann undersökning får du en rekommendation.

LÄS MER OM BRÖSTFÖRSTORING

BRÖSTLYFT

Att få känna sig fin är viktigt. Därför kan bröst som är slappa och hängiga ibland upplevas som ett problem. Ofta förändras brösten efter amning eller viktnedgång. Du kanske är nöjd med storleken på dina bröst men tycker att de har förlorat sin tidigare form. Ett bröstlyft kan då vara ett sätt för dig att både få din naturliga form, och din självkänsla tillbaka. Detsamma gäller självklart även för kvinnor som inte har fått fasta och spänstiga bröst av naturen.

Bröstlyftet går till så att den överflödiga huden under bröstet tas bort. Bröstvårtans placering ändras. Om det för din räkning räcker med ett mindre bröstlyft avlägsnas bara hud runt vårtgården Detta bröstlyft medför också ett mindre ärr. Vanligtvis har man inte så ont efter ett bröstlyft. De flesta åker hem samma dag.

För att resultatet av bröstlyftet ska motsvara dina förväntningar träffar du först din kirurg för en konsultation.

LÄS MER OM BRÖSTLYFT

BRÖSTFÖRMINSKNING

Stora bröst kan vara ett verkligt bekymmer. Tyngden gör att du kan få värk i ryggen och smärtor i kroppen. Det känns omöjligt att springa eller träna och det är svårt att hitta kläder som passar, och bh-banden skär in i huden. Stora bröst är dessutom ofta hängiga och många tycker inte att formen är så vacker. Att allt detta påverkar självförtroendet är inte så konstigt.

En bröstreduktion/bröstförminskning kan få hela din kropp att må bra och ge dig självförtroendet tillbaka. Vi gör dessutom ett bröstlyft samtidigt som bröstförminskningen. Dina bröst kommer att vara både mindre, lättare, fastare och mindre hängiga efter bröstoperationen.

Brösten minskas i storlek genom att vi avlägsnar bröstkörtelvävnad, fett och skinn. Överflödig hud tas bort och bröstvårtan flyttas upp. Efter bröstoperationen brukar man inte ha så ont. Innan bröstoperationen får du självklart träffa din kirurg för en konsultation. Tillsammans går ni igenom dina önskemål och förväntningar.

LÄS MER OM BRÖSTFÖRMINSKNING